Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  26 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFASPOR'un Şansı GÜVENÇ..

 

Şanlıurfa'da futbol denince tüm sporseverlerde büyük bir heyecan yaşanır.
Urfa, hem peygamberler şehri hem de Güneydoğu'nun incisidir. Tarihi dokusuyla dünyada bütün turistlerin de ilgisini çeker. Anzelha ve Züleyha efsanesi ile sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın ilgi odağıdır. Geçmiş yıllarda futbolda çok sıkıntı yaşadılar. Şanlıurfaspor yönetimi bu sezona çok iddialı bir başlangıç yapmak için tarihinin en büyük paralarını harcayarak bir kadro oluşturarak sezona başladı. Ancak yapılan yanlış transferler ve hatalardan dolayı istenilen başarı bir türlü gelmedi.
Futbolcularda büyük paralar verildiği için ekonomik sıkıntılar da baş gösterdi.
Büyük paralar verilip takımın başına getirilen futbolcular ve teknik heyet, taraftarları da büyük hüsrana uğratıp şehirden ayrılıp gittiler. Ancak Şanlıurfa'nın öz evladı o topraklarda doğmuş büyümüş takımın her şeyini bilen Hüseyin Dağ'a takım emanet edildi. Alınan sonuçlar sonrasında şehre bahar havası geldi.
Hüseyin Hoca'nın gelmesiyle taraftarlar da tekrar bir araya gelince takıma da güven geldi.
Takım hafta sonu deplasmanda şampiyonluğa oynayan Ankaraspor karşısında da muhteşem oynayarak maçı 2-0 kazanmasını bildi.
Bu maçı izledim. İlerisi için de umut verdiler.

GELECEK YIL PLANLARI
Şanlıurfa'nın şu andaki duruma göre Süper Lig'e çıkma şansı yok o zaman şimdiden gelecek yılın hesaplarının yapılması gerekiyor.
Burada en büyük sorumluluk vali iken her zaman takımın yanında olan yerel seçimlerin ardından bu defada Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Celalettin Güvenç'e büyük iş düşüyor. Eski valim yeni belediye başkanım Güvenç, takıma maddi manevi desteklerini asla esirgemeyecektir. Kendisini Şanlıurfa'ya vali olduğu günden beri takip ediyorum.
Urfa şehrinin ve Şanlıurfaspor'un her zaman yanında olmuştur. Takımın bir derdi ihtiyacı olsa hızır gibi yetişmiştir.
Takım yönetimsiz kaldığında ise şehrin ileri gelenleri ve işadamlarını toplayarak Şanlıurfaspor'u asla yalnız bırakmamıştır. Artık kendisi şehrin Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmuştur. Ona daha da fazla iş düşmektedir. YIllardır Türk futboluna hizmet eden ve bir Urfalı olarak bizlere de ne iş düşerse her zaman ona yardımcı olacağımı buradan açıklıyorum. Geçen yıl takımı zor zamanda devrelan Şanlıufraspor Başkanı Fethi Şimşek de futbol yönetimi konusunda artık tecrübelendi. Belediye Başkanımız Celallettin Güvenç ve Fethi Şimşek , şimdi kafa kafaya verip, bu takımı nasıl Süper Lig'e çıkarırız hesaplarını yapmaları gerekiyor. Tüm Şanlıurfalıların da başkanlara en üst seviyede destek olmaları lazım. Şanlıurfaspor her türlü potansiyaliyle Süper Lig'e yayıktır. Ben de o topraklarda doğudup büyüdüm ve geçen gün gidip o hemşehrilerimden aldığım ödülden sonra Şanlıurfa'ya yardım sözü vermiştim. Buradan Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve Urfalılar'la birlikte elele verip inşallah geecek yıl Şanlıurfa'yı Süper Lig'e taşıyacağız.
Haydi herkes elele versin...

Ekleme Tarihi: 10 Nisan 2014 15:14

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  26 Nisan 2024