Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

KONGRE VE SONRASI URFASPOR

 

Önce Kongrenin Yönetim kuruluna ve Urfaspora hayırlara vesile olması dileğiyle başlayalım.

1-Yönetim oluşturulması 2- Bilanço 3- Divan ve Delege yapısı

Mevcut yönetimin, bundan evel , Bakan destekli, Vali direktörlüğünde atanmış bir liste olduğunu, 1,5 yıl evvel yazmıştım. 30 trilyona mal olan yanlışlarla dolu 1,5 yıldan galiba hiç ders almamışız, filmin tekrarını hem de çok kötü bir dublajla bize tekrar izlettiler . 2 kardeşi aynı listeye yazacak kadar âcizi yet içinde kalmış bir yönetim şekli. Fethi Başkan’ın kılavuzları, yanlış istikamete götürüyor kendisini benden söylemesi.

Kongrede 30 trilyon gider, 18 trilyon gelir, 12 trilyon borç , kabul edenler ful kadro seçilmiş askerler hazır eller hazır kıta havada. İçerik önemli değil bu borcun 4 trilyonu yöneticilerin 8 trilyonu kimin açıklama yok, 18 trilyon nakit harcanmış nerden gelmiş , ne şekil nere harcanmış oda belli değil. Kurban olum böyle kongreye .

Divan başkanı Askeri mahkeme hâkimlerini andırıyor. Delegeler ile ilgili yapılanma 45 yıllık Urfa spor tarihinde 450 delege kaydı yapılmış. Son bir ayda 114 delege kaydı silinmiş 540 yeni delege kaydı yapılmış. Toplam yaklaşık 870 delege yapımız var, yani delegenin % 70 ini kontrol hükmünüz var. Bu süreci eski Urfa spor 2 Başkanının spor kamuoyunda verdiği demeçler neticesi , yönetimin panik havasında yapılan dost , ahbap ,çavuş ilişkileriyle delege yapılanmasıdır. Sonra tüzüğe konan bir madde ile üye kaydını % 10 ile sınırlanma olayı, sonra kulüp üzerinden menfaat gözetmekten , haktan hukuktan , doğruluktan bahsedeceksiniz. Unutmayalım ki ALLAH zerre kadar hayrında, zerre kadar şerrinde, indinde hesapsız kalmayacağını beyan ediyor.

1- Alt yapı 2- Hoca adayları 3-Takım yapısı

Başkanın alt yapı ile ilgili sözlerindeki samimiyet beni sevindirdi , ama Alt yapı dendiğinde muhakkak Urfa spor takımının alt yapısı önce gelir ama . Bu uzun vadeli bir program gerektiren bir süreçtir, kısa sürede ise Urfa’daki diğer bütün amatör takımlar, Urfa sporun alt yapısıdır, hatta doğudaki amatör takımlar, 3.lig ve 2.lig takımları dahi Urfa spor için alt yapı konumundadır. Bu iradeyi gösterecek bir yönetim yapısı veya bir yönetici maalesef bu listede

yok, sadece idarecilerin bu söylemleri iyi niyet gösterisinden öteye gitmez. Önce gençlere Urfa sporu sevdireceksiniz , nasıl mı eskiden bütün amatör futbolcular 5000 kişilik 11 Nisan stadında maçlara bedava girerdi , siz 25.000 kişilik Gap Arenada , 1000 kişilik amatör futbolculara , kombine sözü bile veremediniz. Nasıl inandırıcı olabilirsiniz , eskiden Urfa spor maçlarından evvel stat ta bir amatör maç oynanırdı, , o seyirci o atmosfer gençlere yaşatılırdı , her Perşembe amatör karma ile , Urfa spor bir antrenman maçı yapardı, yani çocuklar o heyecanı yaşayarak , kendi kendine ben illa Urfa sporda oynayacağım hedefini koyardı.

Teknik direktör adayları arasında Osman ÖZKÖYLÜ,Yusuf ŞİMŞEK ismi konuşuluyor veya başka bir hoca ismi , her ne kadar profesyonel düşünsek dahi At sahibine göre kişner örneğini akıldan çıkarmamak lazım diye düşünüyorum. Hocayı aşağılamak, küçümsemek işçi gibi görmek gibi bir düşünce yapısı bu çağda ,bu sektörde zaten imkan harici bir olay, ama işyeri sahibinin idare ve otorite zafiyeti oldu mu , o haca ve o futbolcular bunu hissetimi topla oynadıkları gibi yöneticilerle de oynarlar, zaten geçen 1,5 yılda oynadılar da . Birde Murat DALDIK örneği gibi ithal sportif direktör bu işin tam tuzu biberi olur.

Futbolcu yapımız , 6 tane sözleşmeli futbolcumuz var, yine kiralık ve tek yıllık transferler yapılırsa Urfa spora en büyük kötülük yapılmış olur , dahası samimiyet testinden sınıfta kalırsınız. Menajerlerin oyununa gelmeden maliyeti düşük, yetenekli genç futbolcular , bir kaç bu ligde şampiyonluk yaşamış tecrübeli futbolcularla en az 2 yıllık kontratla alınacak futbolcularla inşallah hedefimize ulaşabiliriz.

Son söz Başkan dediki fikirlerin çarpışmasından hakikatler çıkar. Bazende fitne ateşi türer . Baki hakikatler faniler üzerinde bina edilemez sözleri.

670 delegeden sadece 2 kişi fikrini beyan ederse ve cevap bulamaz ise hangi hakikat çıkar. Fitne ateşine gelince Başkanım Ameller niyetlere göredir, Bizim niyetimiz hayırdır inşallah akıbetimizde hayır olur. aynı temennileri sizin içinde diliyoruz ve diyorumki dost acı söyler ama doğru söyler. Urfa spor için yolunuz ve yolumuz açık olsun.

Ekleme Tarihi: 26 Mayıs 2014 08:46

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024