Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFA'DA SİYASET AHVALİ..!

 

Birazda SİYASET yazalım.

Zeynel Başkanıma hayırlı olsun.Toplumun birleştiği DÜRÜST adam kişiliği ıle hak ettiği makama yakışır.Nihat başkanımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkürler.Nihat başkanım keşke Urfalı olmayan iki siyasetçinin adamları ile devam etmeseydi, farklı olurdu.Zeynel başkanım seçilirse ilk işi o kadronun liyakat sahibi kişileri devam etmeli.Diğerlerine yol vermeli.

İMDİ..

Aldığım duyumlara göre ilçe belediye belediye başkanlarını merkez seçecekmiş..Olabilir ..Doğrudur..AMA..Zeynel bey devre dışı bırakılacak..Adayları Parti seçecekmiş.Yani Davul başkanda,tokmak partide..Kısaca değişim bekleyenlere benim müjdem..Eski tas eski hamam süreci devam edecek.

Büyük başkan dürüst ise dürüst başkanlarla çalışma hakkı gasp ediliyor.Dürüst olması meçhul ilçe belediye başkanını parti seçerse fatura kime kesilir.Tabi ki büyük başkana ..Bu haksızlık için alt yapı çalışmaları başladı bile.

Sosyal medyada DÜRÜST başkan bildiğimiz ilçe belediye başkanları...Başta Merkez Haliliye belediye başkanı sayın Fevzi Demirkol için kirli algılar başlatıldı..

Kim tarafından ?

Rant elde edemeyen partililer tarafından.Rant sağlanan ilçe başkanları için methiyeler dizenleri gördükçe bu plan tutar mı bilmem.Bildiğim tek bir şey var halk DÜRÜST başkan istiyor.

Önerim şudur ki..Şu an görevde olan DÜRÜST ilçe belediye başkanlarına sahip çıkalım ki..Bu oyun bozulsun.

Zeynel beye çalışacağı ekibi kendisi kurma hakkı verilmeli ki..

Günahı ve sevabı onun olsun.

Gördüğüm kadar..dürüst ilçe belediye başkanının aleyhinde kampanya yürütenler..Ya onun yerinde gözü olanlar ya da rantiye sağlamayan partililer.

Kısaca URFA' yı URFA nın evlatlarının yönetme şansı gelmişken bir kaç açgözlü partililerin ALGI larına izin vermeyelim..Bu oyunu bozalım.Bu şansı kullanalım.

Çünkü bu URFA'MIZ için son şans.

Ekleme Tarihi: 24 Kasım 2018 21:23

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 2 Yorum Eklenmiştir.

SİYASET SOSYOLOJİSİ İBRAHİM YETKİN

fevzi reis dürüst şefaf sevyeli hizmetleri ile menfeat şebekelerinin huzurunu kaçırdı,sosyal siyaseti benimsiyen kitlerinin gönlünde taht kurduğuda malumun ilanıdır.reis fevzi daha uzun yıllar urfaya hizmet edecektir...
25/11/2018 16:19

Urfa Siyaseti Mehmet Faik Demir

Olumsuz algıyı yaratanların, dürüstlük,hizmet ve Urfa sevdası gibi bir dertleri yok.Tek ölçüleri menfaat ve rant.Onun için üzme kendini Mahmut kardeşim.Fevzi Reis Urfa için büyük bir değerdir ve her halükarda öyle kalacaktır.Allah doğruyla beraberdir.
25/11/2018 00:34

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024