Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BEN BİR BİATÇIYIM

 

BEN BİR BİATÇIYIM

Biliyorsunuz;artık bazılarının işine gelmeyen tavırlar sergiler,düşünceler ileri sürerseniz hemen bir yafta yapıştırılıyor size!Duruma göre ilericisiniz,uygarsınız,gericisiniz,çağdışısınız,hainsiniz,ulusalcısınız;velhasılı mutlak bir şeysiniz!Ama iyi,ama kötü…Burada dikkat çekmek istediğim nokta, mutlak bir şekilde tanımlanıyor olmanız!”Yahu ben o dediğiniz değilim!” ,feryadınız boşuna!

Mesela çeşitli tv tartışmalarında kullanılan argümanlardan biri “yandaş medya”!...Öyle hoşuma gidiyor ki!Yani fikri zavallılığın böylesine acımamak mümkün değil!İktidarı desteklerseniz” yandaş”,ölümüne iktidar düşmanı,muhalefet yanlısı olduğunuzda “özgür medya!”…Gel de gülme!Nerenizle güleceğiniz de size kalmış!

Adam CHP kongresinde Kılıçdaroğlu’nun seçilmesini ayakkabılarını çıkarıp masa üstünde alkış göbek kendinden geçerek kutlarken(Oktay EKŞİ-akabinde CHP’den milletvekili oldu-Tufan TÜRENÇ) yandaş olmuyor,ama siz iktidarı hele hele Erdoğan’ı desteklerseniz “yandaş” oluyorsunuz..

Moda yaftalardan biri de “biat”!...Efendim neymiş,birileri Erdoğan’a biat ediyormuş!Nasıl oluyormuş bu?İşte Erdoğan kayıtsız şartsız destekleniyormuş!Bunlar özgür düşünemeyen…Erdoğan’ı tartışmayan…O’nun her dediğini kayıtsız şartsız doğru kabul eden tiplermiş!...Peki ya kendileri?!?!...Olur mu efendim,onlar BİREY…bizim gibi KUL değiller ki!...Onlar hayatlarındaki her şeyi özgür düşünceleriyle analiz edip bir sonuca vararak değerlendiren eğitimli bireyler…Onlar DİK DURUŞLULAR…Onlar çağdaştırlar…onlar ilericidirler…onlar devrimcidirler…onlar ulusalcıdırlar…onların kafası davul değil,zurnadır;bir taraftan üflediğin öbür taraftan çıkar.Onlar göbeklerini değil,her seçim yenilgisinden sonra kafalarını veya münasip bir yerlerini kaşırlar…Onlar” kısa boylu,kıllı bacaklı” tipler değildir…Onlar “halk plajları doldururken denize girecek yer bulamayan VATANDAŞ”tırlar!...Onlar “Hac döneminin Kurban Bayramına tesadüf ettiğini “bilecek kadar yerli ve millidirler!….Kısacası onlar BİATÇI DEĞİL ÖZGÜR DÜŞÜNCELİDİRLER!....

İşte ben de sonunda itiraf etmek zorunda kaldım:Evet ben bir BİATÇIYIM!Erdoğan’a biat ediyorum!Çünkü ben Erdoğan’ın fikirlerini,yaptıklarını ve yapmak istediklerini beğeniyor ve destekliyorum!Ülkemi nereden nereye getirdiğini yaşayarak gören biriyim!Ve nereye götüreceğinden eminim!

Bu itiraftan sonra soruyorum:Ulan peki ya sizler necisiniz?CHP ve MHP Genel Başkan Yardımcılarının bile haberinin olmadığı Ekmeleddin İhsanoğlu adı ortaya atılması ve hatta Kılıçdaroğlu’nun “tıpış tıpış” gidip oy verecekler demesi üzerine utanmadan sıkılmadan gidip adını telaffuz bile edemediğiniz bir aday oy verenler…sizler necisiniz?

Kasetle gelen 6 seçim 2 referandum kaybeden bir fırıldağın peşinden gidip ona oy verenler… sizler necisiniz!

Kendisine ulusalcı ve devrimci deyip emperyalist batının isteği uğruna HAYIR kampanyasını yürütenler…sizler necisiniz?

Türkiye’nin faizi %5 li seviyelerde,dolar 1,82 lerdeyken;ülke 3,köprü,3,hava limanı,Kanal İstanbul gibi Cumhuriyet Döneminin en büyük projelerini hayata geçirirken GEZİ AYAKLANMASIYLA faizleri %

11lere,doları 2 tlnin üzerine yükseltenler,altı ay içinde ülkeye 156 milyar dolar zarar veren emperyalist batının kuklaları…sizler necisiniz?

NATO’nun uşakları darbe yapmaya kalktıklarında milletine güvenerek darbecilere meydan okuyan ERDOĞAN meydanlardayken…daha önce DARBE OLURSA TANKLARIN ÜZERİNE İLK BEN ÇIKARIM dediği halde…darbe gecesi havaalanında aracılar göndererek tankları uzaklaştırıp kendisi de oradan sıvışan KILIÇDAROĞLU’nun peşinden gidenler…peki sizler necisiniz?....

Ülkesinin Cumhurbaşkanına karşı…ABD ile,İSRAİL ile,AVRUPA ile,VATİKAN ile,GLOBAL SERMAYE ile,CİA ile,MOSSAD ile…FETÖ ile,PKK ile,DHKP-C ile…kısacası TÜM ŞER ODAKLARI ile HAYIR KAMPANYASINDA aynı safta yer almayı ONURLARINA YEDİRENLER….sizler necisiniz?

Ben söyleyeyim mi?....HİÇBİR ŞEYSİNİZ!

Ekleme Tarihi: 09 Mayıs 2017 14:08

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 2 Yorum Eklenmiştir.

Hiçbir şey Osman Ataman BİNER

Anlatmak istediğinizi anlatmışsınız da...okuduğunuzu sanırım anlayamamışsınız.Aksi takdirde yazımın son sekiz paragrafında saydıklarımı kabullenmişsiniz demektir.
24/05/2017 22:56

Hiçbirşey Hiçbirşey

Birileri bana yandaş biatçı iktidar yalakası mı olmak istersin yoksa hiçbirşeymi olmak istersin dese h düşünmeden hiçbirşey derdim.. Yani o derece bilmem anlatabildim mi..?
20/05/2017 10:51

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024