Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  18 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Ligin 6. Haftasında Makas Açılmadı

 

TFF 1.ligde oynanan 6.hafta maçlarının ardından ligde çoğu takımların birbirlerine denk güçte olduğu bir kez daha anlaşıldı.

Lider Yeni Malatya 13,2.Göztepe 11 puanla zirvede gibi görünse de 17.sıradaki Manisapor’un 5 puanda olması ligin takımları arasında çok fark olmadığını 2 maçta alınacak sonuçlarla alt ile üstün bir anda yer değişeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.Bu haftada da ligde üst,orta ve alta makas açılmazken 10.haftadan itibaren lig şekillenecek gibi görünüyor.



YENİ MALATYA 1 DAKİKADA CEVAP VERDİ



Dar oyuncu kadrosuna rağmen teknik ekip futbolcu istikrarını koruyan Malatya ekibi İrfan Buz farkıyla ligde de zirve istikrarını koruyor.Balıkesir karşında 66.dakikaya kadar 1-0 önde götürdüğü maçta 66 .dakikada yediğe 1.dakika sonra cevap vererek aldıkları galibiyetle liderlik koltuğunu bu hafta Göztepe’den geri aldılar.



GÖZ GÖZ YENİ STADINDA BERABERLİK İLE BAŞLADI.



İzmir büyükşehir belediyesi ve Bornova belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Doğanlar stadı Göztepe-Elazığspor maçıyla hizmete açıldı.Elazığ kalecisi Serdar Kulbilge’nin kurtarışlarıyla damga vurduğu maçta 8 sarı kartın çıkması maçın yüksek mücadele içinde geçtiğinin belirtisi.Okan Buruk’un galip gelem arzusu ile verdiği tepkiler dozajını arttırınca maçın son dakikalarında hakem Abdulkadir Bitigen tarafından tribüne gönderildi.Elazığspor yaşadığı sıkıntılı günlere rağmen İzmir deplasmanından aldığı 1 puanla ligde her an her şey olabileceğini gösterdi.



ES ES YENİLMİYOR YENEMİYOR.



Ligin favori takımı Eskişehirspor yenilmezlik unvanını Boluspor maçında da korudu.
Seyircisiz oynanan maçta 2 serbest vuruştan 2 golü bulan Es Es ,hakem Kutluhan Bilgiç’in iptal düdüğüne takılınca son dakikalarda bulduğu golle beraberlik ve yenilmezlik serisini devam ettirdi.Zorlu mücadelede hakem Bilgiç 11 sarı kart göstererek haftanın kart rekorunu kırdı.



MERSİNDE ANTEP GECESİ



Ligde transfer yasağı ve ekonomik sorunları nedeniyle zor günler yaşayan diğer bir kulüp olan Mersin idmanyurdu kadroda tuttuğu oyuncuları ile ligde mücadele ederken yedek futbolcularının tamamı kendi alt yapısından genç oyunculardan oluşmakta.Ligin iddialı ekiplerinden Antep belediye maçta bulduğu 3 golle 3 puanı alarak ilk 6’daki yerini korudu.



SİVAS’TA KAN DEĞİŞİMİ 3 PUAN GETİRDİ.



Mesut Bakkal ile lige devam kararı alan Sivasspor hoca’nın ilk maçta 1-0- geriye düşmesine aldığı 3 puanla lige yeniden döndü.Ligde yabancı futbolcu oynatmayan tek takım olma özelliğine sahip Altınordu kulübü ise bu sezon beklentilerin çok gerisinde kaldı.Kulüp başkanı Mehmet Seyit Özkan’ın agresif tavırları ve sivri çıkışları bu sezon Altınordu’da işlerin iyi gitmeyeceğinin sinyellerini vermekte.



URFA BERABERLİĞİ ERKAN SÖZERİ’NİN SONU OLDU.



Ligde sadece 1 galibiyet alan Adana Demirspor kulübü ,Urfaspor beraberliğinin ardından teknik direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayırdı.Ezeli rakibi Adanaspor’un süper lige çıkmasıyla taraftarlarının baskısına maruz kalan kulüp yönetimi ekonomik sorunlarıda çözemeyince istediği transferleri yapamadı.



Adana Demirspor Urfaspor maçını spor adamı ve yorumcusu sevgili İsmail Mutlu ile birlikte 5 ocak Fatih Terim stadında,Adana Demir tribününde birlikte izledik.Maçta iki takımında kazanma arzusu ön plana çıkarken Urfaspor 2.yarıda Alican Karadağ ve Batuhan Artaslan ile yakaladıkları net pozisyonları gole çeviremedi.Ev sahibi ekibin teknik heyeti 78. dakikada Göksu’nun ceza sahası içersinde düşürülmesine penaltı itirazlarını sürdürünce hakem Erkan Sözeri’yi tribüne gönderdi ve maçın sonunda da Demirspor yönetimi hocayı kulüpten gönderdi. 90.dakikada Pote’nin şutunda kaleci Tomiç’i geçen topu İzzet çizgiden çıkarınca maç başladığı gibi bitti.



SAMSUN VE BANDIRMA İLK GALİYETLERİNİ ALDILAR.



Teknik direktör sorununu Mehmet Altıparmak ile çözen Samsunspor ,23 yaşındaki İbrahim Halil Pekşen’in attığı gole ilk galibiyetini alarak takımdaki ve kent’teki olumsuz havayı azda olsa dağıtmış oldular.
Bandırmaspor:Antep belediye ve Altınordu maçlarında son dakikalarda yediği gollerle kaçırdıkları galibiyetlerin acısını Manisa’ya 4 gol atarak çıkarıp hem ilk galibiyetlerini aldılar hem de takım olma yolunda yaşadıkları sıkıntıyı bu galibiyetle aşmış oldular

Ekleme Tarihi: 05 Ekim 2016 09:43

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  18 Nisan 2024