Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

ÇELİK-EKİNCİ-ŞİMŞEK-BAĞIBAN..

 

ÇELİK-EKİNCİ-ŞİMŞEK-BAĞIBAN..

Yani MAHŞERİN 4 ATLISI...

Şanlıurfaspor kongresi nihayet yapıldı.Bakan Faruk Çelik'in büyük çabası,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin CEO'luğunda,İsmail Bağıban'ın Başkanlığında,Eski Başkan Fethi Şimşek'in kontrolünde yapılanan bir yönetimle karşı karşıyayız.

Herkes üstüne düşeni doğru ve bilinçli yaparsa,herkes sorumluluğunun ciddiyetine göre davranırsa enaz 3 yılda bu takım toparlanır ve yolunu bulur.

Kongre öncesi İstanbul'da toplanan 15 yöneticinin aldığıkararın dışına çıkılarak hareket edilen,bazı eski yöneticilerin de bu kongrede listeye girenlerin kendilerinden olan insanlardan rahatsız olmaları gayet normal..Çünkü,bildiğim kadarıyla "ya hep,ya hiç" gibi bir sonuçla İstanbul'dan uçağa atlamış dönmüşlerdi.

Neyse ..Olan oldu..Şimdiki listeye baktığımızda,eski yönetimden 5 isim bu listede var..Bunu çeşitli şekillerde yorumlayabilirsiniz.Bir kısmı bırakmak istememiştir,bir kısmı belkide politik davranılıp KADRO DIŞI bırakılmak istenmiştir,gibi,gibi...

Faruk Çelik'e bu çabasından dolayı teşekkür ederim.Çok çaba sarfetti..Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi bir anlamda CEO ilan etti.Bence doğru yaptı.Ama diğer Başkanların Ekinci'yi yalnız bırakacağı hissine de kapıldı,kızdı ve aynı gece Urfa'yı terk etti.

İhale Ekinci'de kalınca bu defa Ekinci'nin etrafı örümcek ağı gibi örüldü...Listeye girmek isteyen bazı gereksi insanlar adamı çembere aldı.Ben de dahil olmak üzere Sn.Ekinci'ye endişelerimizi belirttik ve Urfaspor adını kullanarak bazılarının şov yapmaları önlendi.

Aslına bakarsanız Ekinci kendi istediği yönetim kurulunu yapamadı,yaptırmadılar.Sıkıntılar gittikçe arttı.Sonunda ortaya çıkan tablo bu oldu.

Bir önceki yönetimden tam 5 işim bu yönetimde yer aldı..İşte bu süreç belkide krizin en önemli ayağıydı.Sonuçta bir yol bulundu ve kongre yapıldı.

Eski Başkan Fethi Şimşek yönetimde ne olup bittiğini bilmeliydi yada bu arkadaşlarımıza Urfaspor'a katkılarının çok olacağına inandığından olmalı ki 5 isim değişmedi.Bunu zaman gösterecek.

Gelelim Sn.Ekinci'ye..Öyle bir ihale aldıki neresinden tutarsanız tutun temeli atmaya kalksan arazinin altı her kazma,kepçe vurulduğunda toprak çıkıyor ve çıkacak.Yan sağlam temeli atacağı kayaya biraz zor ulaşacak..Umarım kolay atlatır.

Sn.Ekinci çok zeki ve iş bilen biri..Yönetimin tepesinde.Çünkü 40 trilyonluk borcun asıl sorumlusu oldu.Bunu eritecek..Takım kuracak..Takımı ileriye hazırlayacak..

Dolayısıyla şu anki yönetim kurulu kendisine bağlı olacak.Bir nevi başarı ve başarısızlık Ekinci'nin olacak.Yönetim ise Ekinci'nin ağzına bakacak...Bakalım sonu nereye varacak..


İsmail Bağıban Başkana gelinceSn.Bağıban son yıllarda kulübün tam göbeğindeydi.Yaşanan herşeyi biliyor,görüyordu.İşte bu noktada bu ana kadar olan hataları rektefe edip yeniden yaşanmaması için çok çabalamalı.Benim Urfaspor Başkanı olmasını istediğim 2 isimden biriydi Sn.Bağıban..Diğer arkadaşımızın ismini burada kullanmayacağım,an itibariyle yanlış olur.

Şu kadarını söyleyeyim,o isime başkanlık teklifi gittiğinde etik olmaz diyerek kabul etmeyen biri.Çünkü toplantıda "ya hep ya hiç" kararı çıkmıştı.O da YOKUM demişti.Şimdilik bu konuyu donduruyoruz.


Ekinci ne yapmalı?..Ekinci,acilen çok önemli bir transfer komitesi kurmali menejerleri bertaraf etmeli.Hatta menejerlerden konuşmalı ama Aziz Yıldırım gibi sonra onları devreden çıkarmalı,işi kendisi bitirmeli.Futbola ve paraya aç futbolcular bulunmalı.Bazıları bu saatten sonra zor desede ben inanmıyorum,VAR...

Çok önemli,PTT Lig'ini bilen bir teknik adamla anlaşılmalı.3 yıl borçlar eritilirkn ligde kalacak bir kadro oluşturulmalı.3 yıl sonra ise VİRA BİSMİLLAH denmeli..
Bekleyip göreceğiz..

Tabiki bu arada,Urfaspor'un eski yöneticilerinden 6 milyon (trilyon) alacaklarını hibe ettiren,kulübe katkı sağlayan Bakan Faruk Çelik'e ve büyük rakamlardaki alacaklarını hibe eden yöneticilerimize içten ,yürekten teşekkür ediyorum.Sadece Fethi Şimşek bey dondurdu.Onunda ne zaman, nasıl ,ne yapacağını bilemiyoruz.

Dedim ya:MAHŞERİN 4 ATLISI'nın işi zor,yolu uzun..

Ekleme Tarihi: 26 Haziran 2016 12:05

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024