Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BAYTARLARA GÜN DOĞDU..!

 

Hırsız Bahattin; Araklamanın keyifli bir deminde, duyduğu pişmanlığı şöyle anlatırmış.- Azılı Hırsız Bahattin… -Bu dünyada üç yanlış şeyden senelerce anamızı ağlatılar. Sakın ha… ÇALMA, GÜNAHTIR, HARAMDIR. Bu üç sözden ömrümüzün çoğu boşa gitti. Şimdi… Allah için söyleyin, ben çalmasam, çırpmasam… Bu binanın dördüncü katında nasıl otururdum… Günahtır desem, Bu masum çocuklarım, balkonda nerden kebap pişirip yerlerdi. Ya da. Haramdır deseydim. Bu pak masum çocuklarımın gelecekteki halleri ne olurdu, Diyerek… Namuslu geçen ömründen yana ÇALMA, GÜNAHTIR, HARAMDIR sözüne kahırlanarak hep yakınırmış.

Bizler sade vatandaş olarak, hırsız Hayatinin, hayatına özenmiş olsaydık. “ÖZEL HASTANELER SİZE HIRSIZ DİYEBİLİRMİYİZ “ Diye yazıp çizmezdik. Elbette ki, kayıtsız şartsız, hırsız Hayatilerin, hırsızlık hayatına son verilmelidir. Yasal denettim kuruluda bunun içindir… Sağlık Denetleme Kurulunun ’da özel hastaneleri kapalı denetlemesi… Doktor, personel, hasta ve hasta yakınları, endişeleri insancıl mıdır? Bize göre söz konusu denetlenecek hastanelerin birinden başlanır… Birinin işlemi bitince, bir sonraki denetime geçilmeli ki sağlıklı denetim olsun. Bu kapalı denetim biçimine, tedavi giderlerini toplayan… Hasta hanelere bağlı eczanelerde denetleniyor mu denetleniyorsa. O zaman aynı sandalyede, özel Medikallarında kapalı denetlenmesi gerekir. Yurdun hangi ilinde bu tip kapalı denetim yapılmakta, çok merek ediyoruz! Komşu illere bakılırsa öyle bir denetim yok örneğin Gaziantep Fatma ŞAHİN. Bizimkiler serçe mi?

Sayın cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL Baypas olmak için Amerika ya gitmişti… Mide küçültme, ciğer, kalp nakli, kanser tedavileri için… Avrupa’ ya mı dönüş yapalım. Özel Hasta haneler kapanmadan önce bunlar Urfa da yapılıyordu Bugüne kadar, özel hastaneler, sağlık bakanlığı müfettişlerinin her üç ayda bir rutin denetimleri boşuna mı yapılıyordu! Bunu da merak ediyoruz. Yapılan denetimlerden gocunan, yüz çeviren, rahatsız olan yok. Türkiye de ilk olarak avuç okumaya giren.... Türkiye de ilk olarak mide küçültme ameliyatı Urfa’nın özel Hastaneleri yaptı. LİTVANYA Sağlık Bakanı. –yatırımını Şanlıurfa ya değil, gel bizim buraya yap teklifini geri çeviren, Bazı Özel Hastanelerimiz Kuruluşundan bugüne kadar ihtar, kınama dahi almayan bazı özel hastaneler, nasıl mazeretsiz, gerekçesiz hiç kapalı tutulur mu?. Bu kapatma kararında hasta hakları gözetildi mi bunu da merak ediyoruz. Alınan tedbirler yeterli midir bilmiyoruz! Kapanışı ani, açılışı tarihi beli olmayan bu denetimler… Hırsız Bahattinlerin Hayallerini renklendir. Eğer Hırsız Bahattin yaşasaydı. Bu kapalı denetim şekline YAPMA, YAZIKTIR, GÜNAHTIR, KAPATMA Demez miydi?

Başta Dedik ya..!..."BAYTARLARA GÜN DOĞDU.."


Ekleme Tarihi: 14 Nisan 2016 10:27

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024