Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BAŞKAN ÇİFTÇİ'NİN ÇİFTLİĞİ!

 

Bir hukukçu iken kendini bir anda siyasetin içinde bulan Karaköprü Eski Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi şimdi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.


Kendisi tabiki mutludur ama ben de mutluyum...


Celalettin Güvenç ile başlayan Belediyenin yerlerde sürünmesi,Devlet memuru düşüncesiyle hareket etmenin kente faydalı olmayacağı zaten biliniyordu.Sn.Güvenç'e teşekkür ederek bir tarafa koyalım anlatmak istediklerime bakalım..


Nihat Çiftçi zekasını dedevreye sokarak Bir Belediye Başkanı Nasıl Olmalı'yı çok çabuk yakaladı ve Karaköprü'de uygulamaya koyarak başarılı oldu.


Bir önceki dönemde Urfa'ya büyük katkılar sağlayan Belediye Başkanı Sn.Fakıbaba'nın yaptıklarından ve yaşadıklarından ders çıkardı.Fakıbaba dönemini çok iyi analiz eden Başkan Çiftçi Büyükşehir Başkanı olduğu andan itibaren düşüncelerini harekete geçirdi.


Zamanı az da olsa halka indi.


Acilen yapılması gerekenlere öncelik tanıyarak şehirde pansumana ve tedavisine  başladı.


Karaköprü Başkanlığı süreci o'na çok şey katmıştı ve onu kulandı.


Büyükşehir Belediye Başkanlığna layık başka isimler tabiki vardı.Başta Eyyübiye Belediye Başkanı,benim de çok önemsediğim bir kişi bu göreve gelebilirdi.Ve Sn.Ekinci de hakikaten buna layıktı.Fakat bu işler bizim değil,siyasetin partinin,yaşananların kontrolündeydi ve ÇİFTÇİ Başkan oldu.


Karaköprü'deki yeni yapılanma aslında Çiftçi'nin bir başka şansıydı.Yeni bir ilçe ve siz orayı dizayn ediyorsunuz..İşte bu noktada Sn.Çiftçi deneyimini Urfa şehir merkezine ve Belediyecilik anlayışına taşıdı.


Çok kısa bir sürede gözle görülen,ama nedense birileri tarafından görülmeyen yerlere neşteri vurdu.İyi de yaptı..


Aldığı cesur ve aciliyet arzeden kararlar halkı tatmin etmek yolunda büyük bir kabul gördü.Kısacası Çiftçi'yi Urfa halkı kabullendi.


Kendinden emin,işi bilmenin yanında Celalettin Güvenç olayından sonra halk tamamen bir Urfa'lı olarak Nihat Çiftçi'yi kabul etti.Bunu sadece Urfa halkı değil,Urfa medyası da kabul etti.Bizler hem medyada hem halkın arasında olduğumuz için gelen tepkilerin merkezi durumnda kalıyoruz.Bu önemli bir ölçümdür.


Başkan Nihat Çiftçi bu tavrını ortaya koyarak kafasındakileri devreye uzun vadeli bir Başkan olmak için nelerin yapılacağının hesabini çok iyi yapmış.Bence de doğru olan bu..


Ve Başkan ÇİFTÇİ, Belediyeyi kendi çiftliği gibi düşünerek tasarladıklarını yapmaya başladı.Ben memnunum. Başkan ÇİFTÇİ URFA'yı,iyi anlamda kendi ÇİFTLİĞİ olarak gördü,görmeli ve devam etmeli.


ÇİFTLİK SİZİN SN.ÇİFTÇİ..İzlemeye devam edeceğiz.


 

Ekleme Tarihi: 14 Kasım 2015 17:38

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

byk şehir bld.bsk isimsiz

fakıbabadan sonra göreve gelen bşk içersinde en iyi bşk.çiftçidir niye kıskanıyorsun sayın ali çizmecioglu
18/12/2015 20:43

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024