Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  18 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

PTT 1. Lig'de Perde Açıldı

 


PTT 1. Lig'de perde açıldı

Türkiye'de hafta sonu oynanan maçlarla futbol heyecanı tekrar başladı. Süper Lig'de olduğu gibi PTT Birinci Lig'de maçlar sıcaklardan dolayı gecenin geç saatlerinde oynandı. Bu nedenle ilk hafta birçoğu tribünlerde boşluklar göze çarptı. Ligin ilk haftasında takımların genelde hazır olmadıkları görüldü. Bunun tabi ki nedenleri var. Ligin başının olması, takımlarda yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı gerekli transferlerin yapılamaması, sıcakların etkili olması gibi nedenleri yazabiliriz. İlk hafta takımlar birbirlerini yeterince tanımadıkları için biraz temkinli bir futbol ortaya koydu. Ben inanıyorum ki ilerleyen birkaç hafta sonra takımlardaki taşlar yavaş yavaş yerine oturacak ve korakor mücadeleleri tekrar izleyeceğiz. Futbolseverler takımlarını bugüne kadar sadece yaptıkları transferlerle değerlendiriyordu. Ancak ilk maç sonunda herşeyi tüm çıplaklığı ile görmüş olduk.

YA FAVORİ TAKIMLAR ?
Burada bana 'Herşeyi güzel anlatıyorsun da favori kim ?" dediklerinizi duyar gibiyim. Aslına bakarsanız her ligde olduğu gibi PTT 1. Lig'deki tabiki favoriler var. Ben biraz takım ismi açıklamak konusunda çekimser davranmak istiyorum. Çünkü PTT 1. Lig'de birkaç takımı favori göstermek sizi büyük yanılgıların içine sokuyor. Kağıt üzerinde favori gördüğünüz takım, bir bakmışsınız sezon sonu küme düşmüş. Veyahut küme düşer dediğiniz takım bir bakıyorsunuz play-off'lar oynuyor. Sizi şaşırtıyor. Benim de kendime göre favorilerim var. Ama şu anlık yazmak istemiyorum.

HOROZ ÖTEREK BAŞLADI!
Denizlispor, yıllardır lige sıkıntılı başlar ve bu sıkıntıyı sezonun son haftasına kadar yaşardı. Çünkü kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntılara bir türlü çözüm bulanamazdı. Ege temsilcisi ligin ilk haftasında sahasında geçen yılın flaş takımlarından Alanyaspor'u 2-0 yenerek sezona üç puanla başladı. Bu galibiyet en azından takıma büyük moral oldu. Denizlispor, geçen yıllardaki sıkıntıyı yaşamaması için birlik-beraberlik şart.

KARABÜK BU LİGDE MİSAFİR!
Karabük, geçen yıl lige trajikomik bir şekilde veda etti. Uzun yıllar Süper Lig'de oynayan Karabük ekibi, ilk maçta oynadığı futbolla da ben bu ligin misafiriyim der gibiydi. Hüseyin Kalpar yönetimindeki takım Giresun'u 3-2 yendi. Başkan Feridun Tankut, takımı ve camiayı toparlamış gibi gözüktü. Eğer bu birliktelik sürerse Karabük, sezon bitiminde tekrar Süper Lig'e döner.

ADANA DEMİR'İN ŞANSI ÖZKÖYLÜ!
Osman Özköylü, PTT 1. Lig'in en tecrübeli teknik adamlarından birisidir. Zaman zaman ekranlara agresif tutumu ile de yansıyor. Ancak bizim işimiz hocamızın karakterini değil oynattığı futbolu yorumlamaktır. Osman Özköylü, ligde çalıştırdığı bütün takımlarla her zaman zirveye ortak olmuştur. Bu sezon kendisi Adana Demirspor'un başında. İlk maçta transfer döneminin en hareketli takımlarından Karşıyaka'yı 2-0 yendiler. Daha ligin ilk haftasından da anlaşıldı Özköylü yönetimindeki Adana Demirspor, zirveye oynar.

SAMSUN'DAN GÖZDAĞI
Son yıllarda Süper Lig'in hep kapısından dönen Samsunspor, bu sezon işi sıkı tutuyor. Geçen yıl kaçan Süper Lig'in ardından yeniden bir yapılanmaya giden Karadeniz ekibi, sahasında ağırladığı Altınordu'nu 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek rakiplerine adeta göz dağı verdi.

Ekleme Tarihi: 25 Ağustos 2015 15:50

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  18 Nisan 2024