Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Kadın Erkek Farkı...

 

Aslında biz kadınlar yapıyoruz. Buna toplumun bakış açısı da ekleniyor. Erkek çocuğumuzu her gün on kız arasa gıkımız çıkmazken, kızımızı bir erkek arkadaşı arasa yerden yere vururuz, hele de doğuda.

Erkek yapar, elinin kiri… Sen erkek değil misin? Kaç kız arkadaşın var? Yoksa senin kadınlara ilgin yok mu? İşte biz anneler de ekmeğe yağ sürüyoruz.

Kabul günlerinde yada bir yerde “ah sorma, kızlar oğlumun peşinde” hangi anne “oğlanlar kızımın peşinde, bir sürü erkek arkadaşı var” der, demezler tabi ki…

Şimdi erkekler biraz masum aslında. Onlar da bu gazla kimi görse, peşine takılıyor. Kiminin etinden, kiminin sütünden yani şansına bahtına ne düşerse…

Kadın sevgiye, ilgiye aç.. Sürekli aynı yoğunlukta ilgi bekleyenlerin vay haline çünkü erkek ne kadar değer verirse severse sevsin. Aşırı ilgiden bunalabilir. Ona nefes alacak alan ve zamanlar bırakmak gerekiyor.

Bir de tabi erkeğin günlük ihtiyaçları var. Fiziksel olarak bizler gibi değiller. Aslında onlar her beraber oldukları kadınla sürekli bir ilişki içinde olmak da istemiyorlar veya isteye de biliyorlar, duruma göre değişebiliyor. Biraz anlık hazlara takılı yaşıyorlar.

Erkek diyor ki, ben kaç yaşındayım bir daha mı dünyaya geleceğim. Bir de karşılaştırma yapmak istiyorlar, merak ediyorlar.

Diğer bir sebep evlilikleri monotonlaşıyor ve yeni heyecanlar aramaya başlıyorlar.

Evde sorumluluklar, işler, güçler var.

Aşkın kimyası, fizyolojisi, biyolojisi bozuluyor. Artık evli çiftler veya sevgililer birbirlerine yatırım yapmıyorlar. Düşünün sürekli sizi eleştiren sorgulan bir kadın diğer tarafta sizi iyi hissettiren cilveli bir başka ses cazip geliyor.

Hani kadın aç ya sevgiye… Erkek sessiz ve ilgisiz durunca çıldırıyorlar, başka biri mi var? Neden bana böyle davranıyor. Neden başkaları ile çok samimi, falan filan…

Biz kadınlar duyduklarımıza inanıyoruz. Ufak tefek hatalarla çok ilgileniyor, işin cılkını çıkarıyoruz. Kendimizi de karşımızdakini de harap ediyoruz. Hem kendimiz üzülüyoruz, hem de karşımızdakini üzüyoruz. Sonuç kocaman bir çaresizlik, sonuç mutsuzluk…

Sevgili erkekler size bir çift lafım var. Kimyanız, biyolojiniz farklı fakat sahip olduğunuz kadının isteklerine cevap verin ve onlara kaliteli zaman ayırın eğer kaybetmek istemiyorsanız. Başkalarının yanında şen şakrak asıl ilgi vermeniz gereken kadının yanında kapı duvar olmayın.

Sevgili hanımlar; lütfen pireyi deve yapmayın. Pire için
yorganı yakmaya değmez.

Ekleme Tarihi: 26 Mart 2015 12:46

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024