Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Ceylanlara Kayseri Havası Yaramadı

 


Efendim merhabalar.
Şanlıurfaspor puan ümidiyle gittiği Kayseri deplasmanında soğuk duş yaşadı 3-0. PTT 1.Ligin ilk yarısının son maçı, ikinci yarının ilk maçında lidere konuk olan Şanlıurfaspor,rakibi karşısında etkili olamadı ve sahadan 3-0 gibi farklı bir mağlubiyetle evine dönüyor.
Maçın ilk devresinde sarı yeşilli takımımız istediği oyunu bir türlü ortaya koyamadı. Kayserispor özelllikle orta sahada topa daha çok sahip olarak forvet oyuncularını topla buluşturunca, Şanlıurfaspor rakip kaleye gitmede sıkıntılar yaşadı.
Maçın ilk yarısında her iki takımında iki pozisyonu vardı,Kayserispor bunlardan birini golle sonuçlandırdı.
Devre arasında her Şanlıurfaspor taraftarı gibi bende,ara transferde alınan yeni oyuncuların oyuna girip,gol bulacağımızı bekledim. Ama sadece bekledim.
Neden?
Çünkü, yeni transferlerden sadece Adiloviç sahadaydı. Diğerleri nerede?
İbrahim son dakikalarda girdi ya. Peki diğerleri?
Bekir Ozan,Müslüm,Hami,Serdar? Nerdeler bu arkadaşlar? Hazır değiller mi? Eee ligin ilk yarısı bitince spor kamuoyu bu takıma 3-4 direkt oynayacak futbolcu transfer edilmesi gerektiğini dilleri döndüğünce, akılları bastığınca yazdılar, çizdiler, söylediler. Hazır olmayan oyuncuyu ben neden transfer edeyim ki?
Şimdi gelin sizinle süper ligi düşünen iki takım Kayserispor ile Şanlıurfaspor’un ara transferlerini mercek altına alalım.
Şanlıurfaspor devre arasında hiç forma giyemeyen Kemal Tokak ve Hüsnü Başkurt ile yollarını ayırdı. Adiloviç, Serdar Eylik, Bekir Ozan, İbrahim Yılmaz,Müslüm Yelken ile Hami Çolak’ı transfer etti.
Transfer edilenler içinde hazır olan tek futbolcu var oda, Adiloviç.Diğerleri, soru işareti.
Kayserispor ise,Umut Kaya,Hakan Arıkan,Taner Yalçın,Deniz Mehmet ,Bilal Yener,Cem Ekinci ve Cüneyt Köz ile yollarını ayırdı. Bunların yerine,Serdar Kulbilge,Barış Özbek,Murat Akın,Kayacan Erdoğan,Cem Can ve Çağlar Birinci’yi, transfer etti.
Şimdi şayet biraz futboldan anlayan biri, iki takıma gelen oyuncuları şöyle bir baktığında, ilk önce Kayserispor’un transferlerinin çok daha kaliteli olduğunu söyleyecektir.
Peki benim takımımın hedefi ne? Süper lige çıkmak.
Kayseri’nin hedefi ne? Süper lige çıkmak. Onlar transferi hangi mantık ve hangi akla hizmet yapıyorlar, biz ise hangi mantık ve hangi akla hizmet ederek yapıyoruz?
Cihat Hoca şayet bu transferlere onay vermişse,sayın hocama sormak istiyorum.Ara transfer döneminde bu takıma bir veya iki forvet, orta sahanın ortasına ve kanada bir adam lazımdı. Neden formda olmayan oyuncuların alınmasına onay verdiniz?
Kayserispor’u 62. Dakikada Serdar’ın kurtardı top,galibiyete taşıdı. Yani yeni transfer ettiği oyuncusundan daha ilk maçta verim aldı. Ya biz?
Acele etmeyelim ya.Birkaç maçtan sonra takıma girerler. Peki ya şampiyonluk?
Play offtan çıkarız yahu!
Bu hafta liderle aramızdaki puan farkı 7 ye çıktı. 18.haftada Adanaspor’la deplasmanda oynuyoruz.
Şampiyonluk için,Adana deplasmanından mutlak surette 3 puanla dönmeliyiz. Aksi halde play off grubuna bile girmemiz zorlaşır.
Bakalım ara transferin biteceği 2 Şubat tarihine kadar ne gibi gelişmeler olacak?
Herkes gibi bende merakla gelişmeleri izliyorum.
Görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 29 Ocak 2015 09:45

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024