Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

"ÇOBAN"..!

 

"Urfaspor-Giresunspor maçında hakem faciası" cümlesi oynanan bir maç için çok yetersiz kalır.

Maçın genel analizini Pazartesi akşam saat 20:00'de DURU TV ,BÖLGESEL SPOR proğramında çok geniş şekilde yapacağım.Ama bu anda kişiliğini sahaya yansıtan,futbolla alakalı kişiliksiz kararlar veren,futbolu kişiliksizleştiren "ÇOBAN" ile yani hakem lisansının hemen yırtılması gereken, düdüğünü askıya değil Karakoyun'a atması gereken DENİZ ÇOBAN denilen adama bu yazımı ayırdım.
Bir takımın kaderi ile ancak bu kadar oynanır.
Maçın ilk yarısında vermediği,İsmail Dinler'in eliyle yumuşatıp uzaklaştırdığı pozisyondan sonra maç kırıldı. Dünyanın neresinde olursa olsun,hangi amatör maçta olursa olsun bu penaltıyı vermeyen hakemin yüzüne tükürürler..
Yazıklar olsun...Acaba bu gece rahat uyuyabilecekmisin?..Acaba insanların yüzüne bakabilecekmisin?..Acaba aynaya baktığında yaşattığın futbol çirkinliğinin yüzüne yansıdığığını görebilecekmisin?..YAZIKLAR OLSUN SANA "DENİZ ÇOBAN"..

URFASPOR ÖZELLİKLE BU SEZONUN EN İYİ FUTBOLUNU İLK YARIDA OYNADI.YEDİĞİMİZ GOL BİZİ SARSTI AMA,hemen toparlanarak baskısını devam ettirdi.Takıma,oynanan futbola sözüm yok.Bugün bizi ÇOBAN yaktı.


Buradan yönetime sesleniyorum...Son haftalarda Urfaspor üstüne oynanan hakem oyunlarını gündeme taşımazsanız,boyunlarına binmezseniz bazıları sizlerin,bizlerin omuzumuza binecek...Bu kadar para,emek,zaman veriyorsunuz,bu hakem facialarına tepki koyamıyorsunuz.
Önümüzdeki maçlarda da bu olaylar tekrarlanacak,göreceksiniz.Siz lobinizi yapmazsanız,tepkinizi farklı şekillerde koymazsanız Ufaspor'a yazık olacak.Benden söylemesi.

Tam 3 tane yüzde yüz penaltı var..Bunları vermeyen,Urfa gibi Dünya kentinin kaderiyle oynayan bir ÇOBAN'a hakemliği bıraktırtmalısınız..

Ben şiddete karşıyım ama inanın sahaya inme şansım olsaydı DENİZ ÇOBAN'ı ilk ben ÖPERDİM!.. Yazıklar olsun..Ne diyeyim?...

Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2014 15:49

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024