Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BİK Az RTÜK Yetmez,TVBİK Kurulsun

 

BİK AZ RTÜK YETMEZ , TVBİK KURULSUN

RTÜK’ÜN Kurulmasına herkes çok sevinmiş, büyük bir umut bağlamıştı. Bu büyük umutlar boşa yuvarlandı. Herkes RTÜK'TEN ,Televizyon yayın kanallarını, Eğiten, Denetleyen,Uyaran, Yönlendiren , Bilgilendiren, yayın öncesi, program akışını ,Sanat denetim Kurulu sonrası, ekranlara yansıtır sandı, maalesef izleyici umduğunu bulamadı. tıpkı Şans oyununa umut bağlayan talihli gibi , Tv izleyicisine de amortisi bile olmayan tavşanın çektiği FİRKETE (Çengelli İğne) ikramiyesi çıktı.

Radyo Televizyon Üst Kurulu sonrası,( BİK) Basın İdare Kuruluda, yazılı basında okuyucularını ters köşeye yatırdı. top sola ,kaleci sağ köşeye uçtu .okuyucu doksandan mağlup düştü. Herkes günlük gazetelerin (BİK) Basın İdare Kurulunca ,Günlük gazete yazarları ve İmtiyaz sahipleri ile, Yazar çizer ,yorumcuların, Deneyim, bilgi, kültür , eğittim niteliği ,yazarlık geçmişi , yazdıklarının hizmete yönelik izleri, geçmişte yanılttıklarının ölçüsü ayıklanıp, araştırmaya dayalı yorum yapar , yeniden beyaz bir sayfa açılır beklentisinde bir çıkışı düşünülmüştü….!

Bazı Gazete manşetleri ,yalakalık, Yılışık övgü,Ucuz fikir ,menfaate dayalı, ima yoluyla tehdit , yazarım Haaa…..! manşetini ,Manşetlerden düşürür, Gazete Köşe yazarları Doktor , mühendis, hukukçu, eğitici , Bazı kurum ve kuruluşlarda görevli şahsiyetlerin, Kendi branşına uygun mesleki deneme yazıları sergilemesine geçilir, yazarlık uğraşı ,asli Kariyerlerinin önünde gitmesini durdurur, Kimi gazete,bazı TVİ sahiplerinin ,modelsiz bir fotoğraf makinesi,Dökük kamera ile MUHABİRİN, PATRON RIZASI İÇİN AVUÇ AÇMA DİLENCİLİK SADAKACI LIĞI ilkesi biter.Ne verirsen elinle, ekrana çıkar seninle görüntüsü yasaklanır. Yeni İlçe Kaymakamlarının personele,halka olan tutumları, ilçeye yapılan hizmetleri yazılır. maalesef olmadı. Bunlara rağmen, bugüne kadar (BİK) hiç bir şey yapmadı denilemez.. Bundan sonrası Ya..... Allah....! Maşallah .......! İnşallah...! Fe Sup han Allah ....! EL- ALLAH...!

RADYOLAR LAKLAKA, TELEVİZYONLAR YALAKA, GAZETELER SADAKA YAYINI YAPACAKSA ….? Bizce bu kuruluşlarda , fıııısss…..! Çıktı . Yemek pişirme ,Evlen benimle, Benimle Evlenir misin, Bal tanıtım, Ürün pazarlama ,Devre mülk Emlak-lama,Müzik Tellal-lama,biçimli programlara Zaten Denetim, Kontrol gerekmez. Gündüz kuşağı Aile matinesi canlı yayın programında göğüs gerilmelerine sansür gelmeyecekse ..? Denetim kuruluşlarından Elimizi yıkayalım . nasıl olsa halk, kendi örf ve ananesiyle ,kendi kültürünü koruyacaksa …? İlgililer evlerine gitse de olur. Gazeteci Celal ÇİFTÇİ 'NİN AKP Milletvekili Halil ÖZCAN’A dediği gibi, Basın olarak Birazda Kendimizi Öz Eleştiri Yerine oyalım. Ayıptır söylenmemesi, BAZI BASIN HAYSİYETİ, YARIM KİLO ETE REKLAM ALMAYA, BİR DÜRÜM CİĞERE HABER YAZMAYA ÇOKTAN FİİİT….! Olsa da KUTSAL, MİLLİ, MANEVİ Değerlerimizi unutmayalım….! Şanlıurfa Mahalli Gazeteler sayısının 32’den/8’e düşürüldüğü gibi televizyon sayıları da düşürülsün.

BAŞTA DEDİK YA….!

BİK AZ RTÜK YETMEZ

TVBİK KURULSUN

Ekleme Tarihi: 10 Aralık 2014 18:30

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024