Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  18 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Havuz Medyası Ve Yalanları..!

 


HAVUZ MEDYASI VE BANK ASYA YALANLARI..!

Yağcılık da ve yağdanlık de sınır tanımayan havuz medyasının, Bank Asya haberleri sonunda Maliye bakanı ve BDDK yı da çileden çıkarmaya yetti ve bakan yapılan haberlerin aslı astarı olmadığını ve büyük suç teşkil ettiğini açıklamak zorunda kaldı..İ

İntikam hırslarını, ülkenin ekonomik çıkarlarının bile önüne geçirmek te sakınca görmeyen havuz medyası, cemaatin bankası diye Bank Asya yı batırmaya and içmişcesine yalan haber yapmaya devam ederek, ekonominin saygınlığını ve itibarını ayaklar altına almaktan ve ülke ekonomisini ve de piyasaların tedirgin oluşunu bile umursamadan bu yalan haberleri yapmaktan geri durmuyor ve çekinmiyor..!


Bu nasıl bir kin ve nasıl bir düşmanlıktır ki ; Ortaya çıkan yolsuzluklar ve kirli ilişkiler ağı deşifre olduktan sonra, böylesine devlet eliyle ve onların yağdanlığı ve tetikçisi Havuz medyası kanalı ile cemaati yok etmek ve tüm kaynaklarını kesmek için dört koldan intikam savaşı başlatılabiliyor..!

Ve bu savaş ortaya çıkan bütün yolsuzluk ve rüşvet skandalları iddialarını örtbas etmeye,üstünü kapatmak için ülke de adalet duygusunu derinden yaralamaya varan hukuk cinayetlerini bile göze almayı muktedirler ve onların tetikçileri eliyle yapmaktan çekinmeyebiliyor..!

İyi de bu akıl ve mantık dışı hezeyanları gerek Havuz medyasına, gerekse ortaya çıkan kirli ilişkiler ağı deşifre edilmiş iktidar sahiplerine yaptırıyor olan kin ve intikam hırsının, ülkeye verdiği zararın farkında olmamaları mümkünmüdür..?

Pekala onlar da bunun çok farkında, ama ne yazıktır ki ; insan bir kere aklı devre dışı bırakmaya başlamaya görsün..! İşte hırslarına ve intikam duygularına gem vurmayı akledemeyenlerin sonunda varacağı yer ; kendileri ile birlikte ülkeyi de sürükledikleri labirentlerle dolu çıkmaz sokaklar olacaktır..! Doğrusu beni bu yalan haberler ve aklı geri plana atarak intikam hırslarıyla cemaate ve o nun değerlerine düşmanca saldırılara karşı çıkma duygusuna iten şey ne diye baktığımda ; cemaatin bir üyesi ve sempatizanı olmadığımı da bilerek, bana bu yazıyı yazmak zorunluluğu hissetiren şeyin, bende ki akıl ve vicdan ile olayları analiz etme yetisi olduğuna karar verdim...

Ve bu akıl ve vicdan bileşkesinin, haksızlıklar ve hukusuzluklar kime ya da kimlere ve kim ya da kimler tarafından yapıldığına bakmadan, karşı durmak gerekliliğini insan olma erdeminin görev ve sorumuluğu olarak yüklediğini anladım..İşte bu anlayış her insanım diyen bireyi aynı görev ve sorumluluğu hissetme çizgisine getirdiğinde, sanırım bu ülke adaletsizliklerin,hukuksuzlukların,haksızlıkların,zulümlerin,yağmanın,talanın,yalanın,iftiranın ve yolsuzlukların ve de bunu yapanların sonlarının geldiği , adil ve demokratik bir ülke olmayı başarabilecektir..

Ve unutulmasın ki ; hukuk ve adalet bir gün herkese lazım olacak evrensel ahlak ve etik değerler manzumesidir..Selam ve sevgilerimle

Ekleme Tarihi: 14 Eylül 2014 16:39

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  18 Nisan 2024