Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Urfaspor Adana'yı Eli Boş Gönderdi

 

Efendim merhabalar.

PTT 1.Lig başladı. Tüm spor kamuoyuna hayırlı uğurlu olsun.Şanlıurfaspor’umuz çim sahasının yanmasından dolayı Elazığ Atatürk Stadında karşılaştığı Adanaspor’u 2-1 yenerek lige 3 puanla başladı.

Teknik direktör Cihat Arslan kalede Bora, defansta Ekrem,Onur,Veli,Hüseyin, orta sahada Kenan Kubilay ve Tello, forvette Zenke, Abdülkadir ve Youssef 11 ile başladı. Maçın başlangıcından 70. Dakikaya kadar rakibine üç top yaptırmayan ve oyunun hakimiyetini elinde tutan Şanlıurfaspor b8.dakikada Youssef’in akıl dolu vuruşu ile 1-0 öne geçti. Geçtiğimiz sezonlarda Şanlıurfaspor golü atınca bilinmeyen bir nedenle defansa çekiliyordu ve bu yüzden öne geçtiği birçok maçtan ya beraberlik veya mağlubiyetle ayrılmıştı.

Ancak uzun yıllardan sonra Şanlıurfaspor’umuzu ilk defa golü attıktan sonra 2.golü arayana bir takım kimliğinde gördüm.Atak üstüne atak geliştiren Şanlıurfaspor’umuz 59.dakikada Zenke ile bulduğu golle durumu 2-0 ‘a getirdi. 70. Dakikadan sonra oyunu dengeleyen Adanaspor, Şanlıurfaspor’un yorulmasıyla oyunda üstünlüğü ele geçirdi ve 79. Dakikada bir yan topla Ergin durumu 2-1’e getirdi. O dakikaya kadar rakibine kendi ceza sahasında bir tek top kaptırmayan Şanlıurfaspor defansı Ergin’in ofsaytta olduğunu düşündü ve topla buluşmasına izin verdi.72.dakikada Kenan’ın yerine giren Gökhan top kayıpları ve doğru yer tutamayışları ile beklenen performansından uzak kaldı.

Cihat hocanın oyuna yerinde hamleleriyle, oyuncularını sürekli uyarmasıyla ilk maçta kalitesini konuşturmayı bildi. Maçın kalan dakikalarında Adanaspor hiç de bir puan ümidiyle ataklarını sıklaştırdı anacak, Şanlıurfaspor yerinde müdahalelerle rakibine bu fırsatı tanımadı. 89.dakikada Luiz jamirez’in Serdar’ın yüzüne gelen ayak darbesine devam diyen hakem Suat Arslanboğa maçın başından itibaren Tiago ve Luiz’in sertliklerine göz yumdu. 90. Dakikada Serdar’ın soldan ceha sahasına girişinde faul yapan Merthan penaltıya neden oldu ve sarı kart gördü. Penaltı atışını kullanan tecrübeli isim Rodrigo Tello kaleci ters köşeye yatarken top kale direğinden dışarıya çıktı ve Sarı yeşilli ceylanlar 3. Golden oldular.

Maçın son düdüğü ile birlikte Elazığ’a sarı yeşilli ceylanları desteklemek için giden yüzlerce Şanlıurfaspor taraftarı kente şen şakrak döndü. Elazığ’a giden taraftarlarımızı tek tek yürekten kutluyorum.Aferin size. Taraftar nasıl olunur gösterin sizi gıpta ile izleyenlere.

Bravo Cihat hocam, size ve teknik ekibinize.Bravo formasını alın teriyle ıslatıp, varıı yoğunu ortaya koyan tüm futbolcu kardeşlerime.

Şunu peşinen belirteyim.Sadece ilk maçımızı aldık.Kalan 33 maçımız var. Bu hafta Antalya maçından puan veya puanlar bekliyoruz.

Efendim, Duru Tv de, yok seçimdi,yok Ramazandı,yok tatildi demeden, ulusal düzeyde yayın yapan bir kanalın sorumluluğunda olarak aralıksız şekilde Bölgesel Spor programımıza devam ettik. Çünkü spor sadece futboldan ibaret değildir ve Şanlıurfa’da futboldan başka branşlarda da güzel çalışmalar yapılıyordu. Uzun zamandan beridir Bölgesel Spor’u birlikte sunduğum Murat Şahin ve İsmail Mutlu kardeşlerime, yıllarını Şanlıurfaspor’a vermiş,bu şehir için saçlarını ağartmış,

sözünü,kalemini satmamış, dik durup, eğilmemiş, beyefendi kişiliği ile tüm Şanlıurfalıların saygınlığını kazanmış sevgili Ali Çizmecioğlu ağabeyimiz de katıldı. Arkadaşlarım ve tüm Duru Tv. Adına,” Hoş geldin Ali Abi.” diyorum. Bölgesel Spor bugüne kadar eğilmeden, büzülmeden yayınlarına devam etti ve hep böyle devam edecektir.

Tarafsız, objektif bir spor programı izlemek için, gözünüz bizde olsun diyorum.

Efendim görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 01 Eylül 2014 16:06

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

Şanlıurfam benim urfalı

Takım iyi, günden güne iyi olacak, şampiyon olur inşallah
02/09/2014 09:47

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024