Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BEN YANARSAM…!

 

Sen yanmazsan ,ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..N.Hikmet

Diktatörler ülkesinde muktedirin emri ve direktifleri ile halkı yönlendiren basın ve medya kuruluşları ; yaptıkları gerçek olmayan yayınlar ve manipülasyonlarla, muktedirin ülkesinde gerçekleri halktan saklayarak,ters yüz ederek,yalanlarla ve iftiralarla sahte algı operasyonları yaparak muktedirin istekleri doğrultusunda bir kamuoyu oluşturma görevine soyunur ve bu görevi yaparken de mesleklerinin onur,haysiyet ve etik değerlerini yerle bir etme pahasına ,evrensel gazetecilik ahlakına ve kurallarına bigane davranışlar içine girmiş olmaktan da hiçbir rahatsızlık duymaz..! Mesleğinin ahlaki ve etik değerlerini satılığa çıkarıyor olmasının karşılığında,muktedire yapmış olduğu bu hizmetlerin karşılığı olarak, haksız zenginleşme,makam ve mevki ile ödüllendirilmeyi de içine sindirmiş olmanın huzuru ile ruhunu şeytana satmaya devam eder..! İşte bu asalaklar,ruhsuzlar,vicdansızlar ve akıllarına ihanet eden medya teröristleri..! Kendilerine her ne kadar da gazeteci yada basın çalışanları adını yakıştırıyor olsa da ,aslında bunlar gazeteci de,medya mensubu da,aydın da değiller ve olamazlarda, bunlar ancak olsa olsa ; ülkeyi yağma Hasan'ın böreği olarak gören ve talan etmek için gözleri dönmüş bir çetenin , eğitimsiz ve yoksul halkları algı operasyonları ile köleleştiren satılık kalemşorlarıdır..!

Hırsız soyarken, yağmalarken,Karunlaşırken,katlederken,bölerken,ötekileştirirken ve kutuplaştırırken, işlemiş olduğu insanlık suçlarını, halkın gözünden kaçırmak ve gerçekleri gizlemek için, ruhlarını ve vicdanlarını satın aldığı sözde gazeteci ve basın kalemşorlarına ihtiyaç duyacak ve bu işlevi de yerine getirmek için, muktedirin işlediği bütün suç ve günahların örtülmesi,ters yüz edilmesi ve hayali düşmanlıklar yaratılarak, halkın dikkatlerini başka yönlere çevirmek ve algısını dönüştürme göreviyle kalemlerini ve ruhlarını muktedirin emrine amade ederler..!

Ve maalesef ülke bir yandan gerçekleri ve muktedirin zulümlerini görmezden gelmeyi görev sayan, korkutulmuş ve sindirilmiş bir medya ile penguenleşirken...! Diğer yandan da muktedire doğrudan hizmet veren ve ruhlarını şeytana satan muktedirin güdümlü medyası ile toplum ; sudan çıkmış balığa dönüştürülerek,satılık kalemşorlar vasıtasıyla zihinleri tecavüz bombardımanına tutulup, muktedirin kulu ve kölesi durumuna getirilir..!

Ve de, mesleğine,insanlığa ihanet eden bu ihanet şebekeleri ve de medya maymunları ile muktedir ; işlemiş olduğu bütün suç ve günahları gizleyebiliyor ve toplumun algı operasyonları ile körelen ve köleleşen durumundan istifade ederek de , varmak istediği her hedefe ve mevki’e varabiliyor...! İşte toplumun sahte algılarla değiştirilip,dönüştürülen

zihinleri ve köreltilen akılları , maalesef işlenen tüm suç ve günahlara ortak ediliyor...ve bu sayede suç ve günahlar ; sandıklardan aklanarak ve temize çıkarak beraat edilmek isteniyor..!

Muktedirin sık sık millete ve sandığa vurgu yapıyor olmasının temel gerekçesi de işte burada yatıyor..! Çünkü işlenen suç ve günahlar ; muktedirin kalemşorları ve medyası tarafından ters yüz edilerek, algıyı tersine çevirirken,diğer yandan da meydanlar da ve ekranlar da ,halka söylenen yalan ve iftiralarla ,bu algı operasyonları ete kemiğe büründürülüyor ve maalesef okumayan,araştırmayan,irdelemeyen,sorgulamayan ve gerçeği aramaktan aciz zihinler de bu algı operasyonları ve mühendislik çalışmalarının hedef kitlesi olarak bu zihinsel tecavüzlere kurban olmaktan kurtulamıyor ve kendilerini biçare bir teslimiyet içersinde muktedire kurban edebiliyor..!

İşte bu teslimiyet içersinde kendisinden gizlenen tüm suç ve günahların aklayıcısı ve paklayıcısı olma göreviyle sandığa giderek, oyları ile muktedirin ve suç ortaklarının işlemiş olduğu tüm suçları beraat ettirebiliyor..! Ülke de hukuk,adalet,yargı evrensel boyutları ile işlevini yerine getiremediği için de , işte güdümlü diktatör yel demokrasilerde de maalesef garabetler silsilesi işlevi gören sandık da ..! Evrensel hukukun ve adaletin yerine geçerek temize çekme ve beraat ettirme görevine soyunabiliyor..!

Aslında muktedirin yapmış olduğu tüm zulümler ve işlemiş olduğu vahim suçların evrensel hukuk da karşılığı var ve bu karşılık gerçekleştiğinde de muktedir başına gelecekleri çok iyi bildiğinden , önce hukuku ve demokrasiyi rafa kaldırarak ,kendisini hukukun evrensel terazisinde tartılmaktan kurtarıyor...! Daha sonra da hür ve serbest vicdanların gerçeğin farkında lığı ile gitmesi gereken sandığı ; maalesef algı operasyonları ile zihinlerine tecavüz edilmişlerin gittiği ve işlenen tüm suç ve günahların temize çekileceği bir ucube sandığa dönüştürüp, buradan çıkan sonuçlarla da kendisini ve suç ortaklarını temize çıkarabiliyor..!

Ve işte bu garabetlerin,hukuk katliamlarının,medya maymunluklarının,ihanet şebekelerinin,hırsızlıkların,yolsuzlukların,haksızlıkların,adaletsizliklerin,rezaletlerin,kayırmacılıkların,rantiye çetelerinin ve daha bir sürü akıllara durgunluk veren olayların olageldiği bu düzenin adına da dikta demokrasisi ve muktedirin demokrasi oyunu diyen ve bu düzenle dalgasını geçen dünya basınını da düşman ilan etmekten çekinmiyoruz..!

Ne demeli ;bunca garabet ve akıllara ziyan olan şeyleri ne tarif edebilir diye düşündüğüm de ,doğrusu aklıma muktedirin garabetler ülkesi ve bu ülkenin maymun ve farelerinin medya ve demokrasisi demekten kendimi alamıyor ve hiçbir etik ve ahlak-i kaygı duymadan kalemlerini ve vicdanlarını muktedirin emrine amade etmiş bu akıl yoksunu medya teröristlerinin kulağına muktedir tarafından fısıldanan şu sözleri duyar gibiyim…

’’Ey kardeşlerim mücadeleye devam,eğer ben yanarsam..! Biliniz ki sizler de benimle birlikte saltanatınızı,rantlarınızı,rahatınızı,makam ve mevkilerinizi kaybedecek ve hesap vermekten kaçamayacak ve benimle birlikte yanıp kül olacaksınız..! Bu nedenle bıkmadan ve usanmadan yalana,manipülasyona,iftiraya,çamur atmaya,dezenformasyona,algı operasyonlarına tüm hızla devam ediniz’’ Tek kurtuluş iktidar olmak ve kalmak..!

Sen yanmazsan ,ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..N.HİKMET RAN

SELAM VE SEVGİLERİMLE

Ekleme Tarihi: 22 Ağustos 2014 08:41

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024