Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFASPOR VE İKİNCİ ETAP

 

Şanlıurfaspor’un başarılı geçen 1 etap çalışmasından sonra 30 Temmuz Çarşamba akşamı Şanlıurfaspor Düzce topuk yaylasında akşam antremanı ile 2.etap çalışmasına start verdi Cihat Arslan nezaretinde çalışmalara devam eden takımımız burada kondisyon ve güç depolamayı planlanıyor sarı yeşilli ekip son alınan futbolcularında kampa katılması ile uyum sorununu biran önce bitirip iyi bir kaynaşmayı ve arkadaşlık ortamı yaratılması gerekiyor buda Şanlıurfa spor takımını biran önce bu lige hazır hale getireceklerini ifade edildi.


Cihat Arslan hoca 2.etap çalışmasında çeşitli takımlarla hazırlık maçı yapıp eksik yönlerimizi tamamlamak istediklerini ifade etti.Bu arada 4 Ağustos pazartesi günü Adanaspor ile bir hazırlık maçı yapılacağı ifade edildi.

Başkan Fethi Şimşek PTT 1.ligde 3 yılı geride bırakan , kentin tek takımı olan Şanlıurfaspor’un, kazanılan tecrübe ile yeni sezon öncesi yenilenen teknik ekip ve kadro ile adım adım süper lig yolundaki çabaları bu yıl meyve vereceğe benziyor.Geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı bir sezon geçiren Şanlıurfaspor bu yıl yenilenen kadro ile 2014-2015 sezonuna iddaalı hazırlanıyor ifadelerini kullandı.Yönetim olarak geçen sezon deneyip elde ettik.Sezona büyük transferlerle giriyoruz aslında transfer dönemi sona ermedi ama biz yüzde doksan transferi bitirdik son olarak yıllarca süper ligde Beşiktaş ve Gaziantep da oynamış Ekrem Dağ ile anlaşma sağladık 1-2 oyuncu ile görüşüp transfere son vereceklerini bildirdi.

Yönetim kurulu olarak bizler elimizden geleni yapıyoruz Şanlıurfaspor taraftarıda bu sezon bizlere kombine kart alarak destek vermelerini bekliyoruz.Gün birlik beraberlik günü olduğunu şampiyonluk istiyorsak bu şehrin her anlatma takıma sahip çıkması gerekiyor.

Gerek Şanlıurfa’da gerekse diğer illerden ve yurt dışında Şanlıurfaspor sevdalılarının maça gelmeseler bile birer kombine kart alıp takım katkı sağlaması gerekmektedir. Bu sene Pasolig üzerinden kombine kartların yüklemesi yapılmakta ve sezon açılmadan biran önce Gap Arena gişerin den Kart başvurusu yapılması gerekmektedir.

Şanlıurfapor pasolig kartlarını aldıktan sonra istedikleri Tribünün kombinesini de aynı gişeden veya internet üzerinden kombine kartları dolumunu yapabileceklerdir.Bu da çok önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum Pasolig kartı kredi kartı gibi kullanıldığı için kombine kart yüklemelerinde özellikle Şanlıurfaspor Kombine kartı Tribün adı ile birlikte yükleme yapılırsa bu paranın tamamen Şanlıurfaspor Kasasına Gireceğini unutmayalım .

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere …..

Ekleme Tarihi: 02 Ağustos 2014 21:14

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024