Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  24 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFASPOR İLK SINAVINA ÇIKTI

 

Efendim merhabalar.

Öncelikle mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta 1.etap kamp sonunda karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı ve ilerisi için umut verdi.

Öncelikle bu köşeden Kasımpaşa spor kulübü yönetimine bir çift sözüm olacak.Aziz mübarek ramazan günü iftar saatine denk gelen bir özel karşılaşma için, stadınıza gelen misafir ekibe bir iftar vermemenizi, maddi sıkıntıda olmanıza bağlıyorum. Söyleseydiniz, Şanlıurfaspor kulübü yönetimi sizi evinizde ağırlardı. Hele hele ramazan ayında,böyle bir jestiniz takdire geçerdi ama Kasımpaşaspor kulübü yönetimi sınıfta kaldınız. Hasbel kadar sizi Şanlıurfa’da ağırlarsak, inanın mahçubiyetinzden yüzünüz kızaracaktır.

Şanlıurfasporumuz forvette sıkıntı yaşamamak için Romen golcü Nikuleu ile anlaştı. Ligin iddialı takımlarından olan Şanlıurfaspor, Kasımpaşa maçından aldığı beraberlikle, hem taraftarlara, hem yönetime, ilerisi için umut vaat etti.

Cihat hoca, takım için nasıl bir sistem uygulayacağının işaretlerini Kasımpaşa maçında vermiş oldu.

Yeni transferlerin birbirine alışmasıyla uyum sorunu çözüldükten sonra bu takım daha da iyi olacaktır.

Gerçi hazırlık maçlarının lig için kesin bir ölçü olmayacağını söyleyeyim, ama, baştan sonra yenilenen bir takımın hazırlık döneminde uyum yakalaması açısından önemlidir.

Cihat hoca mutlaka takımdaki aksayan yerler için önlemler alacaktır. Yönetim kurulu Cihat hocanın sistemine adapte olacak isimleri transfer ediyor. Yapılan transferlerin ortak özellikleri hazır ve formda olmaları.

İki hafta önceki köşe yazımda, taraftarımıza seslenmiştim.Sarı yeşil bayraklarınızı hazırlayın diye. Bu çağrımı tekrarlıyorum ve şehir merkezinde Büyükşehir belediyesi ve merkez ilçe belediyeleri sarı yeşil bayrak siparişlerini versinler. 12 numara sarı yeşilli taraftarlarımız, ilk düdükle birlikte sezonun son düdüğüne kadar hep destek tam destek sloganıyla hareket etmeliler.

Ayrıca kulüp yönetimi, maraton tribünü için trompet, davul,zil,zurna vs. den oluşan bir Şanlıurfaspor orkestrası kurabilir. Böylece kulüp yönetimince oluşturulacak bu orkestra iç sahada ve deplasmanda takımı yalnız bırakmaz, ayrıca, taraftarları birleştirici bir özellik taşır. Böyle bir oluşumla maraton tribün inanın tıklım tıklım dolar. Örneklerini bir çok Avrupa ve süper lig takımlarında gördüğümüz kulüp orkestraları, tribünlerde taraftarları coşturuyorken, sahada futbolcularını da harekete geçiriyor. Bizdeki gibi 3 dernek 5 grup filan ayrı telden çalıp ayrı telden söylemelerde, biraraya taşınmış olur. Yine hangi grup hangi dernek nasıl istiyorsa öyle tezahürat yapsın ama,kulüp orkestrası olursa herkes orkestraya uyar. Benden söylemesi, denemekte bir zarar yok.

Bizim en kolay yaptığımız ve bir türlü beceremediğimiz iş olan eleştirmek hastalığı ile daha şimdiden başladılar. Yok efendim çok transfer yapılmış, yok efendim, şu niye alındı, bu niye geldi?

Geçiniz efendim,geçiniz. Böylesi, kısır döngüler içinde dolanıp durmaktansa, vizyonumuzu daha nasıl ileriye götürebiliriz, nasıl yarın için bir adım daha hazır olabiliriz onu söyleyin. Tabi heybenizde varsa!

Kongrede çıkıp söyleyeydiniz. İki üç kişi çıktı ve düşüncelerini ifade ettiler. Eee başkalarına şimdi susup, bu şehrin en önemli markası olan Şanlıurfaspor için birlik beraberlik için kilitlenme vaktidir demek düşer.

Daha öncede ifade ettim, bu kulüp Şanlıurfalılarındır. Sarı yeşil renklere gönül veren herkesindir.

Belediyelere çağrımı yeniliyorum. Ligin başlamasına 1 ay kaldı.Şehri sarı yeşil bayraklarla donatma yarışına giriniz. Ana caddeler, kavşaklar, kısacası şehrin göze çarpan her yerine sarı yeşil bayrakları asın lütfen.

Kulüp yönetimi, çok güzel bir çalışma hazırlığında,Şanlıurfaspor ürünleri hazırlanıyor.Herkesin çok beğeneceği türden ürünler yaptırılacak. Ve taraftarlar olarak herkes en az bir Şanlıurfaspor markalı ürünü satın almalıdır.

Eee, kombineler açıklandı. Şimdi ne yapıyoruz. Bir arkadaşımızı da yanımıza alıyoruz. Önce gidip bir pasolig kartı çıkartıyoruz. Sonra ister vipte, ister numaralıda, ister maratonda, isterseniz de kale arkasında kombine kartımızı alıyoruz. Şimdiye kadar açıklanan rakamlara göre en hesaplı kombineler bizde. Örnek 50 tl. ver 17 maç izle.Maç başı kaç lira ediyor? 2.97 kuruş.

Eee daha ne olsun,sadece kendimiz için değil, bir arkadaşımızla birlikte staddaki yerimizi alıyoruz. Tamam mı arkadaşlar?

Türkiye futbol kamuoyu taraftar nasıl olunurmuş görsünler. Var mısınız?

Görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 29 Temmuz 2014 14:51

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  24 Nisan 2024