Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFA'NIN ŞELLİ AYIBI..

 

Urfa'lı olmayan Milletvekili...Urfa'lı olmayan Büyükşehir Belediye Başkanı..Urfa'lı olmayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri..Yani Urfa'yı yöneten 3 asli,güçlü unsur...

Son yıllarda Urfa'ya yapılan bu haksızlığı kabullenenlere üzülüyorum..Ama birçoğu kendince haklı!..Onlar için önemli olan menfaat ve makam..Dün akşam Favebook'tan,Ferhat Şelli vakasıyla alakalı bir paylaşım yaptım,bir de twit attım..Şuana kadar hükümet yanlılarından tık çıkmadı..!..Çok da yadırgamadım..Beklemiyordum.Ama bu memleket ne kadar büyürse büyüsün URFA KÜÇÜK..Herkes biribirini tanır!

Geleyim Gıda,Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr.Ferhat Şelli'in görevden alınmasına..Çok uzun yazmayacağım..Kısa ve öz olacak..

Urfa'lı sadece Ferhat Şelli'ye umut bağlamıştı.Çünkü Erdoğan ve buradaki çevresi bu kadar büyük hataları Urfa'lıya yapmalarına rağmen Urfa onlara büyük oranda oy verdi.Artık bu hatalardan dönülür,Milletvekili seçimlerinde Urfa'lının elinde kalan,"Başbakanın vefasını ödeyeceği tek yol Ferhat Şelli'den geçeri" düşünürken adamı kızağa çektiler...!

Çok ayıp..Birtek Urfa Milletvekili bile hala bir açıklama yapmak cesaretini gösteremedi.Yapamaz da...

Kürt kardeşlerimin bir lafı vardır,çok hoşuma gider:"AĞA ÇI DIBE,DORGU DIBE.."!..Bilmem anlatabildimmi?..

Ama bu defa kazın ayağı öyle değil...Yıllarca sadece Urfa'ya değil,bütün Türkiye'ye hizmetin en güzelini taşıyan Ferhat Şelli'yi yemek bazılarına ağır gelir ve gelecek.Bunu zaman gösterecek..

Herşeye evet diyen vekillerin heran başvurduğu Ferhat Şelli olayına sessiz kalmaları çok manidar değil..Gayet normal..Dedim ya.AĞA ÇI DIBE,DORGI DIBE....

YABANACILAR BAŞIMIZIN TACI.ÇOOK DOSTUMUZ,CAN CİĞER OLDUĞUMUZ uRFA'LI OLMAYAN CANLARIMIZ VAR..AMA URFA'YI YABANCILARA TESLİM ETMEK NEYİN NESİ?

Sebeplerini ben çok iyi biliyorum..Bazılarınız da biliyorsunuzdur..Şimdi oralara girmeyeceğim..O sonraki iş...

Bakan Mehdi Eker'in bile hala mücadele ve destek verdiği Ferhat Şelli'ye bizlerin,bizimkilerin sessiz kalması utanç vericidir.

Görevde bulunduğu süre içinde,sadece makamında 15 bin kişi ile birebir görüşen,Türkiye'nin her yerine aynı mesafede duran,ama Urfa'sına,Doğu-Güneydoğu Anadolusu'na dahada sahip çıkan bir Urfa'lı bürokratı yemek kimlere yakışır,onu buradan yazmaktan hicap duyuyorum.

Sivil halkın sosyal medyada çok büyük tepki koyması ve birleşmesi,bazı STK'ların sahiplenmesi çok güzel.Urfa ve Urfa'lılık daha ölmedi.Aslan gibi Urfa'lılar var.

Ferhat Şelli'ye bazı yakıştırmalar yapılıyor.Yok o'cu,yok bu'cu diye..Yav ayıp yav ayıp..Vallahi ayıp..Geçin bunları..Ferhat Şelli'yi kimlerin,ne için,neden yemeye çalıştıklarını çok iyi biliyorum..2 aydır Müsteşarlığı Cumhurbaşkanlığğında imzada bekletilen Ferhat Şelli'yi bitirme senaryolarını bu araya sıkıştırdılar..

Ama başaramayacaklar..

Çünkü,"O" Bir URFA'lı ve gerçek URFA'lılar arkasında..

Başaracağız..Ferhat ŞELLİ hak ettiğini geri alacak..Ve Ferhat Şelli vakası bu yabancı vakalarının bardağı taşıran damlası olacak..Belkide Urfa'lı ŞELLİ olayıyla artık gerçekten "UYANACAK VE DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLACAK.."

Ekleme Tarihi: 17 Nisan 2014 19:09

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 1 Yorum Eklenmiştir.

koyun sürüsü özurfalı63

tek kelime ile koyun sürülerının canı sagolsun
18/04/2014 14:02

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024