Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

ÖFKENİZE YENİLMEYİN!..

 

ÖFKENİZE YENİLMEYİN!..

Daha dün denilecek kadar yakın zamanlarda;
Ekranların sevimli yüzü,araştırmacı gazeteci-yazar ve Başbakanımızın saçları jöleli başdanışmanı SayınYiğit Bulut;temsil ettiği makamadına “Fethullah Gülen’in attığı adımları ve özellikle “cihan devleti Türkiye” modeline yarattığı katmadeğeri doğru analiz etmek ve siyasi bir yargılama içinde üstünden a tlamamak gerekli” diye ahkam kesmişken..
Çiçeği burnunda Adalet Bakanımız Sayın BekirBozdağ, kadife gibi yumuşak sesi ve edasıyla;“Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz, sevmezsiniz ama değerli ve bilge bir insandır. Bu ülkede milli ve manevi değerlere bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şey devletin denetimi ve gözetimi altında, açık ”diye Hocaefendi ve cemaatini tasfiye etmişken…
İzmir’in Erzincanlı Milletvekili,Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanımız Sayın BinaliYıldırım;“HocaEfendi’nin İzmir Kestane Pazarı’nda başlattığı hizmetin bugün dünyanın dörtbir yanına yayılmış olmasını görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu kutlu yolculuğun yediveren çiçekleri gibi bereketlenerek geldiği bu nokta hepimizin iftihar vesilesidir” diye iltifatlar yağdırmışken
Sempatik DışişleriBakanımız SayınProf. Dr. Ahmet Davutoğlu, bugünlere gelineceğini tahmin edemeden “Yurtdışındaki Türk okulları önemli temsil görevi üstlenmişlerdir. Hangisinin başı dara düşse hiçbi rayrım gözetmeden desteksağlarız” sözleriyle Gülen ve cemaatine 11 yıldır destekvermişken…
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 3’üncü Adamı, gözü yaşlı BaşbakanYardımcımız Sayın BülentArınç;“O muhteşem insana, hüzünlü gurbetten şimdi Bursa’yı seyreden bugüzel insana, muhterem Fethullah Gülen Hoca Efendi’ye şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hayırlı ve uzun ömürlerversin” diye gece gündüz hayır dualarla yadetmişken..
Gaziantep’imizin ‘nur talebesi’ Milletvekili, Ak Parti’nin Medya ve Tanıtım’dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Çelik medya ordusunun karşısına çıkıp“Cemaat devleti ele geçirmiş, Cemaat devlete sızmış... Bunlar kargaları güldürür”. "Cemaatin bir kaydımı var? Yıllardır bu paranoyayla yaşadık.İnsan kendisine ait olan bir şeyi ele geçirir mi?”cümleleriyle Başbakanını, bakanlarını ve bürokratlarını alenen tekzib etmişken…
Ve Siz Sayın Başbakanım!..
17 Aralık’tan buyana “paralelyapı / haşhaşinler/ sahte peygamber” ve benzeri sıfatlarla tezyif ettiğiniz Hizmet Hareketi’ne “Bu hareket kökü derinde, köküs ağlam, kökü Selçuklu’da, kökü Osmanlı cihan devletinde, kökü Sakarya’da, Dumlupınar’da olan bir büyük hareket, bir büyük davadır” sözlerinizle defalarca ve hayli abartarak tezkiye vermişken..
Şimdi kalkıp cemaat okullarını kapatmanın mantığını nasıl izah edebilirsiniz.
Yıllarcadestekverdiğiniz, katıldığınız, birliktegözyaşıdöktüğünüz, şiirler okuyup nutuklar attığınız Türkçe Olimpiyatları’na engel olmayı Hakka ve halka nasıl açıklarsınız.
Kaldıki cemaat hata yapmadı, suçsuz ve günahsızdır diyecek halimizyok, demiyoruz da.Ancak; gerek siyasetçi, gerek hükumet üyesi ve hatta sıradan bir yurttaş olarak dahi suçluyu veya günahkarı tespit edip yargılayarak cezalandırmak makamında değilsiniz.
Elinizde belgeniz varsa; suç duyurusunda bulunur; suçluları yargıya teslim edersiniz.
Öfkenize yenilmeyin!..Öfke baldan tatlıdır, amenna!..Lakin öfke ile kalkanın ne kadar ve nasıl zararla oturduğunu da en az bizim kadar bilirsiniz.

Ekleme Tarihi: 14 Nisan 2014 08:40

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 2 Yorum Eklenmiştir.

ALDANMA Osman Ataman Biner

HOCAM,YAZDIKLARINIZ TAMAMEN DOĞRU.ANCAK SİZ DE BİLİRSİNİZ Kİ "İNSAN SEVDİĞİNE KONDURMAZ".SEVDİĞİNİZDEN BEKLENMEYECEK TAVIRLARA İNANMAK İSTEMEZSİNİZ.ANCAK UNUTMAMAK GEREKİR Kİ İNGİLİZ GİZLİ SERVİSİNİN SOVYET MASASININ EN TEPESİNDE YILLARCA KGB'YE ÇALIŞAN KİM PHİLBY GİBİ BİRİ VARDI.İNG. GİZLİ SERVİSİ BİLE ALDATILABİLDİĞİNE GÖRE BİZİM ALDANMAMIZ NORMALDİR.ANCAK OKULLAR KONUSU ÖFKEYE KURBAN EDİLMEMELİ.
21/04/2014 23:36

Hırsız desem çık...! Yolsuz desem çıkma..! Halil çakır

Sevgili ağabeyim kaleminize ve yüreğinize sağlık. Bu kavga rant kavgası...bu kavga güç kavgası..bu kavga iktidar kavgası...bu kavga zalimlerin İslam dinini kullanarak giriştikleri post kavgası..! Ve koyun olup meleşen yığınların seyrine doyamadığı Ülkeye ihanet kavgası..!
14/04/2014 23:47

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024