Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFA-BUCA VE YAPILANMA!

 

URFA-BUCA MAÇI VE YENİDEN YAPILANMA

Maçın seyircisiz oynanması ,bayan ve çocukların maça iştirakinin sıfır derecede olması ,yağsız, tuzsuz, etsiz yemek misali bir tablo ortaya çıkarmıştı.

Maça 1-0 mağlup başlayan sonra 4 güzel golle cevap veren, bir o kadarda net gol pozisyon bulup , gol kaçıran , hala bu takım kümeye düşer mi diyen muhteremlere en güzel cevabı veren Hüseyin Hocama ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ve tebrikler.

Maça gelince sahamızda yenildiğimiz takımlar hep alan savunması yapıp kontra toplarla gol ve goller bulup puanlar alıp gittiler. Buca takımının maç başlar başlamaz Urfa spora hücum pres uygulaması, kafadan golü bulması daha ilginci ise golden sonra defansa kapanmaması açık ve güzel futbol oynaması bu maçın bol gollü ve güzel geçeceğinin sinyalleriydi.

Yediğimiz golde her zamanki yan top zafiyetimiz devam ediyor, Attığımız gollerde Ercan ve Ozan 2 korner 2 güzel kafa golüyle maçın kahramanlarıydı Volkan ve Yousef’in golleri maçın tamamlayıcısı ve süsüydü.

Bütün başarılı takımlara bakarsak kaleci hariç gol atmayan futbolcu yok gibidir, goller hep ofanstan beklenirse maalesef sıkıntılar yaşanıyor. Bu maç bizim için en güzel cevap idi bu anlamda defans ve orta sahadan sürpriz gelecek gollerin takımı ve seyirciyi daha iyi motive edeceğini düşünüyorum.

Önümüzdeki yılın hesapları; Önce ligde rahat konumdayız önümüzdeki yıl için düşündüğünüz sporcular hariç bence diğerlerinin haklarının ödenmesi şartıyla teşekkür edilip gönderilmesi hususu; yerine Urfalı gençlerden bazılarının ısrarla oynatılması genç futbolcuların öz güveni kazanması açısından. Ne acı adı Urfa spor ama bir Urfalının oynamadıgı bir Urfa spor.

Yönetime : Raşit ÇETİNER veya Reha KAPSALA ne ödediniz? Hüseyin DAG’a ne ödediniz ?

Murat DALDIK’a ne ödediniz,niye gönderdiniz ? Hakan KEŞKÜŞ’e ne ödediniz. Cevabının hiç bir şey olduğunu biliyoruz bayrı bundan sonra iadeyi itibar yapınız önümüzdeki yıllar için yetki ve sorumluluk veriniz . Hodri meydan

Hüseyin hocam sana kerhen verilen yetkiyi sen Urfalı gençlere kerhen verme rüştünü ispatla ki işte Hüseyin hoca budur dedirt.

Mevcut yönetim ve oluşacak yönetim şekli Sayın eski Valimiz, Yeni Belediye başkanımız Celalettin bey maçtaydı, Urfa spora ilgisi devam ediyor, etmek zorunda , Yönetim oluşumunu , hatta teknik direktör futbolcu transferinde bile ön saflardaydı. Urfa sporun lokomotifi konumunda. Tabi perde arkasındaki lokomotifin itici gücü olan Sayın Bakanımız Faruk ÇELİK beyi unutmayalım.

Sayın Celalettin başkan madem onlarca trilyonların finansmanını bir şekilde bürokratik kanallardan siz karşılayacaktınız niye yönetime Urfa da ticari iş ilişki muhabbeti olan insanlardan başka kimseyi yazmadınız.

Onlarca şova dayalı pahalı transferler yaptırdınız bugün için ruhumuzu okşa da Urfa spor için uzun vadede yanlış politikalar. Vali iken 2 yıl sonra yokum veya tayinim çıkar giderim, şimdi 5 yıl bizimsiniz bir yere gitmekte yok, aynı hataları yapmakta yok, ilgilenmiyorum demek hiç yok, 5 yıl bu takımın sorumlusu sizsiniz.

Mayıstaki kongrede yönetim şekli için, Fethi Başkan liderliğinde, ağırlığı iş adamı kökenli insanlar olacak muhakkak, ama iş olsun diye futbolcu kökenli bir insanı yönetime almak tribüne oynamaktan başka bir şey değildir , futbol oynamış eski futbolcularla bire bir yapılan istişare neticesi Urfa spora kim iyi hizmet eder bir veya birden fazla eski futbolcuların yönetimde alınmasından yanayım.

Buca takımı örneği Urfalı olan İzmir Şurkav başkanı İ.Halil ÜLGEN kardeşimizin Buca takımında Futbol şube sorumlusu olması, takımında eski futbolcularımız olan Zafer ÇEVİK ve Kaleci Ziya’nın dışında yaş ortalamasının 18 oluşu böyle bir kadroya abilik yapabilecek 3 veya 4 tecrübeli takımını neticeye götürecek, kişilikli flaş transferle bu zihniyeti örnek alırsak bu iş çözülür diye düşünüyorum. İ.Halil ÜLGEN kardeşimize Buca’daki görevinde başarılar diler, Kendisini Urfa sporun yönetiminde görmek arzusuyla.

Ekleme Tarihi: 03 Nisan 2014 10:07

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 3 Yorum Eklenmiştir.

urfaspor ekrem

Yazar güzel ve dogru yazmış niye bu arkadaşı urfasporun akil adamları arasına almıyorlar.muhakkak yalakalık yapmasını bilmiyordur.arkadaşı tebrik ediyorum.kalemine yüregine saglık
24/04/2014 23:59

Buca örnegi Nihat ÇAKIR

Gerçekleri söyledim. söylediklerm bir günde olmaz ama inşallah bir gün elbet olur.
07/04/2014 14:41

teşekkür ibrahim halil ülgen

YAZDIĞINIZ GÜZEL VE SÜPER ANALİZLERİNİZ İÇİN SİZİ KUTLUYORUM BENİM İÇİN BELİRTTİĞİNİZ TEVECÜHLERİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM ALLAHA EMANET OLUNUZ SAYĞILARIMLA
05/04/2014 09:00

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024