Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Urfaspor Tehlikeli Bölgeye Girdi

 

Haftalardır ruhsuz ve isteksiz oynayan Şanlıurfaspor Bugün yine yokları oynadı.Reha Kapsal acemi bir teknik direktör gibi takımla oynamaya başlayınca bir anda kendimizi ligin düşme potasındaki takımlarla aynı bölgede görmeye başladık.

Yazıklar olsun bu takımı bu hale getirenlere ve sebep olanlara bizler hep iyi niyetle ve Şanlıurfaspora olan sevdamızın hatırına hep olaylara olumlu yaklaşalım dedik ama maalesef bu akşam ki tablo ortada tribünlerden maçın sonlarına doğru Reha Kapsalın istifası istendi bence hocanın bu saatten sonra çok iyi düşünmesi lazım bütün kredisini tüketti ve bu takımı ne hale koydu.

Ben futbolcularda arzu istek ve hırs göremedim Onur Akbay gereksiz yere kırmızı kart görerek bu mağlubiyetin baş aktörü oldu ve arkadaşlarını eksik oynamaya mahkûm etti kendisini çok seven biri olarak kınıyorum.

Maçtan sonra taraftarın istifa seslerine skora ve oyuna göre tepki olduğunu söyleyen hocaya soruyorum hocam bu taraftar artık galibiyet istiyor başarı istiyor acaba bunda haksız mı?

Ligin düşme potasında ve puan olarak senden altta olan önce Tavşanlı sonra Fethiye spora yenilmek başarımı yoksa siz bu yenilgileri normal mi karşılıyorsunuz doğrusu çok merak ediyorum?

Reha hocaya soruyorum 14 ncü haftada bu takımın başına getirildiniz ve 12 maçta takımın başındasınız bu 12 maçta 3 galibiyet aldınız Buca sporu Deplasmanda 1-0 Adana sporu Yine deplasmanda 2-0 ve son olarak Kahramanmaraş sporu Yine deplasmanda 2-0 yendiniz. Gap Arenada ise sadece İstanbul Büyükşehir ile 1-1 berabere kaldınız.

Hocam Birde yenildiğimiz takımlara bakalım Ankara spora 4-0 Mersin İdman yurduna 3-2 Ordu spora 2-0 Karşıyaka’ya 1-0 Manisa spora 2-0 Tavşanlıya 2-0 ve Bugün Fethiye spora 1-0 yenildiniz soruyorum hocam bu tablo başarılımı yoksa başarısızmı lütfen cevap verin.

Siz geldiğinizde bu Takımın 20 puanı vardı şimdi ise 30 ve oynanan oyun ise üzülerek söylüyorum hiç iç açıcı değil lütfen iyi düşünün ve karar verin ben bu takıma ne verdim diye.

Ve siz bu takımın başına geldikten sonra bu takımından neden ısrarla gitmek isteyen oyuncular olduğunu siz bilirisiniz aman aman bu takıma yazık etmeyin ve ligden düşürmeyin yoksa vebali çok ağır olur.

Sayın Fethi Şimşek Başkana söylüyorum bu geminin kaptanı sizsiniz ve yönetiminiz lütfen bu işe bir el atın ve bu takımı bu durumdan kurtarın bu şehrin tek sosyal aktivitesi olan Şanlıurfasporu yalnız bırakmayın iyi niyetinizden asla ve asla şüphem yok ama ortada çok karamsar bir tablo var bir dostunuz olarak sizi uyarıyorum.

Reha Hoca ise şunu söylüyorum Haftaya Denizlispor maçını ne yaparsan yap kazanmaya bak yoksa bu tribünleri kimse durduramaz benden söylemesi.

Ben artık sporcularında bu takımdan aldıklarının hakkını vermesini istiyorum hepsi kaliteli ama bu taraftara maalesef şöyle rahat bir galibiyet izlettirmediler.

Şimdi Denizli maçında çıkıp aslanlar gibi oynasınlar ve kendilerini affettirsinler.

Ekleme Tarihi: 17 Şubat 2014 10:08

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  25 Nisan 2024