Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFA'DA BASKETBOL SEVGİSİ

 

Sevgi yi tanımlamak için birkaç kelime seçeceksek eğer; bir şeye, birine bağlanmak ,ilgi duymak,beğenmek,onunla yatıp onunla kalkmak olarak seçebiliriz... Bu bir spor dalıda olabilir bir sanat dalıda veya başka seylerde olabilir.Bizdeki basketbol aşkı ve sevgisi yıllar öncesine dayanır. bu sevgiyle yoğrulan yıllar sayesinde nice saygın,kaliteli ve derin dostluklarımız olmuştur.Bu dostluklar sadece kendi çevremiz,ilimiz hatta bölgemiz ile kısıtlı kalmayıp tüm ülke çapında yayılmıştır.. bu da basketbolun sporun evrenselliğinden kaynaklanmıştır..Bu çok degerli arkadaslar ,dostlar mükemmel devam eden dostlukları ile sadece şahsıma değil Urfamıza,Urfa basketboluna ve hatta baskete yeni başlayan hiç tanımadıkları gençlere de en büyük manevi desteği vermişler ve vermeye de devam etmektedirler..
Bu arkadasların bazıları ile 20 yıl bazılarıyla ise 34 yıldır basketbolun her alanında beraber hizmet etmişizdir. halen de görevi olmamasına ragmen maclarımıza gelerek veya telefon ile basarı dileklerini bizlere ileterek yanımızda olmuşlardır.Degerli arkadaslarım başta olmak üzere,Şanlıurfa basketboluna kim destek vermişse o icindeki basketbol sevgisine ben hürmet eder, sevgilerimi, saygılarımı iletirim. Bu arkadaslardan iki tanesini yazacağım digerlerini unuttuklarımı sanmasınlar onların affına sıgınırım. Fahrettin Bebe ve Hasan Diyar ...Yıllarca basketbolumuzun her alanında görev almış, sporcu kimlikleri ve duruslarıyla bizlere cok destek olmuslardır.Özellikle Şanlıurfa erkek basketbol takımının maclarında yanımızda olmaları, güler yüzleriyle destek vermeleri,yapılan her güzel harekette ,atılan her baskette teknik heyet gibi sevinmeleri beni ve ordakı basketbol camiasını çok mutlu etmiştir. bende kendilerine, oraya gelen herkese ve taraftar gruplarına şahsım,basketbol sporcularım ve urfa basketbolu adına teşekkürlerimi iletirim.

Bu sene basketbol sevgimizin icine sayısal çogunlukda eklenmiştir.. 2 tane 2.lig bayan takımımız bulunmaktadır..her iki takımımızda yüzümüzü güldüren sonuçlar almakta spora ve sporcuya yakışan,urfamızı çagdaş şehirler arasına katan müsabakalar yapmaktadırlar.. ayrıca Şanlıurfa erkek basketbol takımımız da ilk grubunu lider olarak bitirip 2. lig play-oflara kalmıştır.... burada altı tane takım var.ilk dörde kalırsa seneye 3.ligde direk oynama ,devamında ise 2.lige cıkma macları oynayacak .Bu vesile ile Şanlıurfaspor yönetim kuruluna desteklerinden dolayı minnettarlığımı sunar ,camia olarak teşekkürlerimizi iletiriz.

Bu dünya gelip gecici önce insanların gönlünde sevgi saygı kalır sonrada akıllarda yaptikları hizmetler kalır.Bundan dolayı birbirimizin kıymetini bilelim destek olalım ne kadar birlik ve güclü olursak Şanlıurfa basketbolu daha iyi yerlere gelir....saygılarımla..

Ekleme Tarihi: 29 Ocak 2014 08:47

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 3 Yorum Eklenmiştir.

kalite ibrahim imamoğlu

gerek bundan önce gerekse şimdi urfa basketbolunun başında senin olman başlı başına olaya bir kalite getiriyor.uzun yıllar urfa nın sporunun başından allah seni eksik etmesin hocam.
20/02/2014 21:39

BAŞARILAR DİLERİZ... mehmet emin mancı

Bir avuç gönüllü kardeşlerim..Sizleri kutlarım...ALLAH YAR ve YARDIMCINIZ olsun..
29/01/2014 11:48

yürekli adil kapalıgöz

sen yüregini yansıtmıssın abem iyi niyet ödülü olsa sana veririm..
29/01/2014 11:04

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024