Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Nabi Kırmızı'dan Sert Açıklamalar !

11 Temmuz 2015 08:59

Nabi Kırmızı,eski Başkan Kemal Saraçoğlu'na ve bazı spor yorumcularına ağır bir dille cevap verdi." Belgeye dayalı konuşuyorum deyip yalan konuşan arkadaşları..."..VİDEOLU.

Şanlıurfaspor yönetimi kentte görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. El-Ruha otelinde düzenlenen iftar yemeğine Şanlıurfaspor yöneticileri Nabi Kırmızı, İsmail Bağıban,  Mehmet Çavuş, Vedat Bucak ve kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.


Yenilen iftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Başkan Vekili Nabi Kırmızı, bir süre önce açıklama yapan  Şanlıurfaspor eski Başkanı Kemal Saraçoğlu ' na ağır bir dille cevap verdi. 


Kırmızı; "İşin gerçeği çok yalan konuşuldu maalesef böyle bir durumdayız. Biz her şeye cevap vermek istemedik bu konuda sevgili Başkan vekilimiz Halil Bağıban'ın her şeye cevap vermeyelim cevap cevabı doğurur lafını çok önemsiyorum. Ancak bugüne geldiğimizde artık bazı iddiaların iddiayı eden kişiler tarafından kamuoyunun dikkate alması nedeniyle bir cevap niteliği birde sizinle bilgilendirme toplantısı bugün ki toplantının amacı, not aldık arkadaşlar dosyalar hazırladı bu dosyaları da dağıtacağız sizlere biz belgesiz konuşmuyoruz. Belgeye dayalı konuşuyorum deyip yalan konuşan arkadaşları da anlayamıyoruz. Belgem var, duydum, içeriden bilgi aldım gibi siyasi bazı entrikaları bize yönelik yapmaya çalışan arkadaşlar var ama biz siyasetçi değiliz. Dümdüz konuşuruz, derdimizi dümdüz anlatırız. Sorulan sorulara da eğer kulüp menfaati el veriyorsa cevap veririz, el vermiyorsa da cevap vermeyiz bunu açık yüreklilikle söylüyoruz. Her şeye cevap vereceğiz diye bir iddiamız da yok." diye belirtti.


 


Kırmızı, iddialara cevap verdi


Şanlıurfaspor kulübü hakkında bazı basın-yayın organlarında yer alan iddiaları değerlendiren Kırmızı, "Piyasada kullanılan bir sözdür, duran saat bile günde 2 defa doğru gider. Bizim hiç yanlışımız olmadı iddiamız olamayacağı gibi çamur at izi kalsın, Allah'a şükür bu iddiaları bizde üzerimizde bırakmayacağız. Şimdi kulübün bize teslim edildiğinde 6 milyon 600 TL borcu olduğu yine iddia ediliyor. Şimdi size belge dağıtacak arkadaşlar, belgelerden de anlayacaksınız ki bu rakam değil. İbra edilmiş, dernekler masasında çıkarmışız gibi şeyler var. Bizde dernekler masasına belgelerimizi veriyoruz ama belgelerin bir sonraki yönetimin bundan fazla ödeyeceği belgeler değil. Biz 3 tane futbolcumuzun Tello, Abdülkadir, Volkan'ın hiç ödemesini yapmasaydık ve mahkemelik olsaydık bizim kongreye sunacağımız borç miktarımız mahkemede süren dava nedeniyle belgelere yansımayacaktı. Belgelere yansımayan bu borç bugün bahsedilen 6 Milyon 600 gibi görünüp diğer gelen yönetime mahkeme sonuçlarından ne kadar çıkarsa o kadar maliyete mal olacaktı. Bizim halen süren Koray ve Ramazan Sal davalarımız var bizim dönemimizde hiç oynamadılar, biz onları hiç görmedik ama dava aleyhimize sonuçlanınca bedele bu yönetim katlanacak. Yine biz Urfa zarar görmesin deyip arkadaşların bazıları faizleriyle paralarını aldı biz isimlerden bahsetmedik. Faiziyle parasını alan arkadaşlarda konuşmaya başlayınca bugün size belgelerini sunacağız. İşte yönetici alacakları bilmem ne kadar görünüyor kongrede ama arkadaş tutmuş kulüpten faiz almış yemiş ayıp etmiş bazı arkadaşlar geri getireceğiz demiş onları da bekledik getirmediler. Bu borç bile gerçeği yansıtmadığı halde biz bu kadar borçla teslim ettik demenin bir mantığını yine anlayamıyoruz." Diye söyledi.


 


Kırmızı: Kendi Arkadaşları Tarafından Darbeye Uğradılar


Önceki yönetimin darbeyle indirildiği iddialarını yalanlayan Kırmızı, "Paralı yönetim kulübü borçsuz teslim etsin diye yazılmış arkadaşlar şirket devir etmiyoruz ki bu iddiayı yapanlar borçsuz teslim etsin, biz borçsuz mu teslim aldık. Biz borçla teslim aldığımızda kıyameti mi kopardık. 2012'nin Haziran ayında biz geldiğimizde bu kulüp de görev yapmak ister misiniz denilen teklifi kabul ettik geldik. O dönemlerde yanılmıyorsam tam hatırlayamadım ama 1 ile 1.5 Milyon arası bir borç vardı. Arkadaşlar tekrar aday olacaklarını söylediklerinde hiç tereddüt etmeden, seçime katılmadan herhangi bir liste sunmadan, polemiğe girmeden çektik evimize döndük. Yarım sezon sonra hani bir darbeden falan bahsediyorlarsa da kendi arkadaşları tarafından darbeye uğradılar. Yönetim kurulu üyeleri istifa etti, Allah'a şükür bizim yönetim kurulumuzdan bir arkadaş istifa etmedi. Edemez miydi, edebilirdi ama yönetimi, başkanı zora sokacak durum olmadı. Bu arkadaş kendi arkadaşları indirdi. Bizim veya devlet büyüklerinden bahsediyorlar, vali beyden bahsediyorlar, bunların darbe yapıldı gibi kullanılması çok hoş olmayan kelimelerle darbeyle gitti, darbeyle geldi laflarını da lütfen şöyle bir hafızanızı yoklayarak çürütmüş olun. Bu arkadaşların yönetimin kurulundaki arkadaşları istifa etti. İstifa edince de kulüp kongreye gitti, kongrede sunulan liste kazanıp göreve devam etti bu kadar basit bir iş yani onlarda başka arkadaşlardan alıp göreve geldiklerinde onlardan bir önceki yönetimde bunlar darbeyle mi geldi deselerdi. Kongre ne karar verirse başımız gözümüz üstünde yeri vardır deriz." Dedi.


 


Kırmızı: Şanlıurfaspor yönetimi her türlü borcun altından kalkacak güce sahiptir


Mevcut yönetimin her türlü borcun altından kalkabileceğini belirten Kırmızı; "Bu arkadaşlar görevi bıraktıklarında belgeler üzerinden konuşuyorum borç 6 Milyon 600 TL'ye yükselmiş, 5 Milyon ekstra borç yapılmış ve bahsedilen futbolculardan da bir çoğu gitmek üzere kimi yollarda kimi parasını almamış kimisi mahkemelere gidiyor gibi şeylerle uğraştık. Bu hesapla demek ki bizim borçsuz teslim etme değil de 30 Milyon borçla teslim etme gibi bir hakkımız var ama bizim öyle bir borcumuzda yok Allah'a şükür. Bu yönetim bu güce sahiptir, bu güce sahip başka arkadaşlarda gelirse bu görevi seve seve teslim etmeye hazırız. Şanlıurfaspor yönetimi her türlü borcun altından kalkacak güce sahiptir. Bu kulübü hiç bir zaman yüz üstü bırakmayacak kadarda Şanlıurfa'yı ve Şanlıurfaspor'u seven bir yönetimimiz var. Bir çok arkadaşlarımız işlerinden güçlerinden olma pahasına görevi bırakmayıp ceplerinden para harcayıp bugünlere kadar getirdiler. Bu kulüp Allah'a şükür Türkiye'de çok itibarlı bir kulüp haline gelmiştir. Eskiden Şanlıurfaspor deyip geçerlerken artık Şanlıurfaspor'u şampiyonluk namzedi bir kulüp olarak anıyor. Şuanda kulübün kasasında 9 Milyon para olması lazımmış. Bu hesabı niye yaptı nasıl yaptı arkadaşımız bilmiyorum ama keşke yapsa da önümüzdeki sezon bizde bu kadar para bulundursak kasamızda, onlar niye bu kadar parayla bize niye teslim ettiler onu da sormak lazım. İşte bazı miktarlar verilmiş göğüs reklamından 5 Milyon para alındı gibi yok arkadaşlar öyle bir şey ben burada her türlü sözü söyleyip arkasında dururum da o arkadaş 5 Milyonu ispat etsin onu da tebrik ederiz ve siz ne derseniz onu yaparız." Dedi.


 


Kırmızı: TFF iddia gelirlerine kendi arkadaşları bloke koydu


Şanlıurfaspor'un TFF iddia gelirlerine konulan blokelerle ilgili de açıklamalarda bulunan Kırmızı; "Türkiye Futbol Fedarasyonu iddia gelirlerine bloke konuldu bu söyleyen arkadaş kendi arkadaşlarının koyduğu blokeden bahsediyor. Bizim hesaplara ilk blokeyi hemde şampiyonluk adına çok önemli bir yerdeyken liderle zannederim aramızda 2 puan varken, para ihtiyaç duyup devre arasına geldiğimiz dönemde gelirlerimize bu arkadaşlar haciz koydurup, bakın ben bugün kulübe para veriyorum. Kendi verdiğim parayı başka birilerinin cebinden alırken de faiziyle beraber aldılar. Bir çok defa uzlaşalım hani diyorlar kongrede ibra edildi. İbra bir şey değil ki arkadaşlar ibra orada kabul edenler etmeyenler, kabul edilmiştir gibi klasik bir şey, bu arkadaşlar paraları vermediler de demiyoruz öyle bir şey söylemekte vicdanlara sığmaz. Ama bir uzlaşı ile kulübü teslim etselerdi bizde bugün bizde bugün işte paralı adamlar borçları silip gitsinler gibi şeyleri belki adamlar haklıdır derdik. Kendi yaptıklarını bizden istemelerini de anlayamıyoruz. Urfaspor'u yüz üstü bıraksınlar demeye hiç kimse bizi zorlayamaz. Bu arada başkanımızın selam ve duaları var hepinize, borçlu teslim eden birinin işte borçsuz teslim etsinler, yok işte paralı yönetimler dedim ya bir gerçek var doğruları olmayan demeçler. Bu kulüp 44 yıldır görmediği parayı gördü. En basit para veren arkadaş geçmiş yıllarda başkanların verdiği paralar kadar paralar verdi. Bugün kulüp başkanımızın verdiği parayı Türkiye Cumhuriyetindeki ben bizim ligden bahsediyorum, vermemiştir. Gözünü kırpmadan zannediyorum 5 Milyon para verdi. Tabi ki başkan bu kadar verirse diğeri bu kadar verirse bu kulüp 44 yıldır görmediği parayı görmüş olacak. Bu kulübe itimat eden kamu kurumları da yardım etmişse yine bu yönetime güvenerek etmiştir. Bu yönetimin işte usulsüzlük yapmayacağını parayı çar çur etmeyeceğini bildiği için etmiştir. Doğrulardan biri evet bu kulüp 44 yıldır görmediği bir yönetim parası görmüştür ama bu ligde hiçbir zaman iddiasız bir takımda olmamıştır yine de olmayacaktır." Dedi.


 


Kırmızı: Tesisi bir kazandırdık diyorlar ama araştırdık bir kere bu tesis anamızı ağlattı


Önceki yönetim tarafından tesisin Şanlıurfaspor'a kazandırıldığı iddialarını cevaplayan Kırmızı; "Urfaspor'a tesisi biz kazandırdık diyorlar biz araştırdık bir kere bu tesis anamızı ağlattı. Biz geldikten 1.5 sene sonra bitti. Bittikten sonra İsmail Bağıban kardeşimiz cebinden dünya kadar masraf etti. Çatısından tutunda, odalara pencerelere kadar. Bir futbolcumuz bir gün soğuktan hasta olmuştu. Pencerenin arasından gelen rüzgar nedeniyle ortalığı ayağa kaldırdık kendi çapımızda sonra arkadaşlardan rica ettik sağolsun İsmail bey üstlendi ve kendi harcamalarımızla 1 Milyondan aşağı değildir ancak tam rakam bilmiyorum o kulübü o tesis haline getirdik. Tesisin Şanlıurfaspor'a tahsisi de bizden önceki yönetime daha önceki yönetim tarafından yapılmış. Nasıl kazandırmış bu tesisi, tahsisi yaptırmamış, bitirmemiş eksikliklerini tamamlamamış ama kulübe tesis kazandırmış. Biz geldiğimizde 1.5 sezon o tesisle idare ettik." Diye belirtti.


 


Kırmızı:  Başkanımızın yönetim kurulumuza söylediği benim olduğum yerde küçülmeye gidilmez bu takım Şanlıurfa'ya yaraşır bir yerde süper ligde olmalıdır


Şanlıurfaspor'un küçülmeye gittiği iddialarına da veren Kırmızı; "Takım küçülmeye gidiyormuş öyle iş olmaz Urfa'da bunu yapacak çok arkadaş var evet şimdi tuhaf bir yerdeyiz, tuhaf şeylerle karşılaşıyoruz. Bu iddiayı yapan arkadaş televizyon programında bende cevap vermiştim. Bu lig önemli lig böyle büyük paralar harcayıp iddialı takım kurmak çokta doğru değil bu ligde birkaç senemizin geçmesi lazım. Bu liginde keyfini almamız lazım gibi iddialarda bulunan arkadaş son basın toplantısında diyor ki takım küçülmeye gidiyormuş bu iş olmak ha biz küçülmeye gidiyoruz da demedik hiç bir öyle demecimiz yoktur. Kendi aramızda bu konular tartışılıyordur mutlaka ama dışarıya yansıyan bizim ağzımızdan çıkan bir şey olmadı ama bu bir karardır ve öyle bir karar olursa da sizinle paylaşacağız. Ancak şuanda Başkanımızın yönetim kurulumuza söylediği benim olduğum yerde küçülmeye gidilmez bu takım Şanlıurfa'ya yaraşır bir yerde süper ligde olmalı biz ona göre bir takım kurmalıyız ve şuanda çalışmalar ona göre devam ediyor." Dedi.


 


Kırmızı: Kıvanç, Madem 100 bin liraya verilecek futbolcu değil ama sen oraya bu maddeyi koyarak kulübe ihanet etmişsin


Şanlıurfaspor'dan sözleşmesini tek taraflı fesih ederek kulüpten ayrılan Kıvanç Karadaş'la ilgili belge üzerinden konuşan Nabi Kırmızı; "İş bilmez bir yönetimmişiz arkadaşlar iş kim bilmez onu da bugün anlayacaksınız Kıvanç Karadaş'ın sözleşmesi şimdi burada, bu sözleşmenin altında o gün ki kulüp başkanımızın ve başka bir arkadaşımızın imzası var. Bu belgenin 9. maddesi derki 2012-2013 futbol sezonu dışında futbolcu 1 Haziran, 30 Haziran tarihleri arasında 100 bin lira getirdiği takdirde sözleşmeyi tek taraflı fesih edebilir. Yani iş bilir yönetim iş bilir başkan çok mu biliyordun da bu maddeyi koydun buraya arkadaşlar o tarihte o futbolcu Urfa'ya bile gelmeden o parayı getirdi. Yani banka yoluyla fesih kararını aldırttı ve fesih etti. Ben yine bu futbolcuyla konuştum arkadaş haklı gerekçeler göstererek sözleşmesini önümüze koyarak sözleşmesini fesih etti. Madem 100 bin liraya verilecek futbolcu değil ama sen oraya bu maddeyi koyarak kulübe ihanet etmişsin. Ben öyle demiyorum ama kendisinin ifadesini söylüyorum. Diyorlar bu yönetim iş bilmez sen bu maddeyi oraya koyarak bu çocuğu kulüpten çıkarttırıyorsan iş bilmiyorsun arkadaş, arkadaşlar diyor ki Kıvanç bugün 2-3 milyona satılacak bir topçu bu arkadaşlar bunu 100 bin liraya serbest bıraktılar. Biz serbest bırakmadık onların imzaladığı belgeye dayalı arkadaş tek taraflı fesih yaptı." Diye konuştu. Kırmızı ayrıca Şanlıurfaspor kulübünün eski yöneticilere olan borcunun da bittiğini kaydetti.


 


Kırmızı: Lütfen yapıcı olalım


Basın mensuplarına yönelik göndermelerde bulunan ve geçen yıl Şanlıurfaspor'un çektiği sıkıntıları da anlatan Nabi Kırmızı; "Geçen yıl 386 bin küsur trübin cezası ödedik. Geçen yıl 8 maçımız sahanın yanması nedeniyle deplasmanda oynandı. Burada birçok şey söylendi, dibimizdeki Antep bize saha vermedi. Adıyaman'ın sahası olmadı, Maraş'ın olmadı, Diyarbakır'ın olmadı. Sağolsun Elazığspor kapısını açtığı için orada oynamak zorunda kaldık. Elazığspor maçı içinde Antepspor'a yalvar yakar sahayı tahsis etmek zorunda kaldık. Yani böyle çok kolay şeyler olmadı. Sahanın yanmasının bize mali bedelinin dışında manevi bizi sıkıntıya sokan bir bedeli var. Biz bunları da çok fazla kamuoyuyla paylaşmadık çünkü biz sizinle sıkıntıları paylaşmak için değil başarıyı paylaşmak için varız. Transfer yasağı var diye haber yapıldı. Biz dün transfer yaptık, böyle haberler zarar verir. Lütfen yapıcı olalım. Bu marka Urfa'nın tek değerli markası arkadaşlar. Bizim tek derdimiz var Urfa'ya ve Urfaspor'a hizmet etmek.Hizmet konusunda bize düşen ne varsa yönetimde olalım olmayalım, başka yönetim olsun olmasın Urfa bizim Urfaspor bizim. Rahmetli Şükrü Çadırcı efsane başkansa odur. Bir de bu takımı süper lige çıkaran başkan efsanedir başka efsane falan yok. Niye derseniz rahmetli Şükrü Çadırcı zamanında benimde çocukken maçlarına gittiğim günlerde şehirdeki coşkuyu ben hatırlıyorum. O coşkuyu yaşatmak istiyoruz. Birileri bizi buraya çıkardı diye biz burayı başarı saymıyoruz ki, şampiyonluk başarıdır. Eline gözüne sağlık ancak bir efsanelik değildir. Efsane bu takımı süper lige çıkarıp marka değerini Türkiye'nin en değerli markaları haline getirmektir." Şeklinde konuştu. Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam etti. 















Yorum Ekle

Arkadaşına Gönder

Yazdır

Bu Kategorideki Diğer Haber Başlıkları

23.06.2023 12:46 · Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler

23.09.2022 05:58 · Urfaspor'un Maçı Canlı Yayınlanacak

21.09.2022 00:48 · URFASPOR'un Rakibi Belli Oldu

11.06.2022 17:55 · URFA'YA GELİYORLAR

15.04.2022 18:08 · URFASPOR'DA AYNI TERANE!

12.12.2021 11:42 · LİDERLE PUAN FARKI 14'E ÇIKTI

25.10.2021 09:32 · Urfaspor Deplasmanda Galip Geldi

02.10.2021 10:41 · URFASPOR KIRKLARELİ DEPLASMANINDA

02.10.2021 10:34 · SPOR,BAŞARI,PARA!

04.07.2021 21:42 · CANPOLAT START VERDİ

30.05.2021 03:31 · Karaköprüspor Onları Birleştirdi

10.05.2021 07:04 · URFASPOR KONGRE KARARI ALDI

08.05.2021 17:07 · URFASPOR Son Maçta Kümede Kaldı

08.05.2021 07:33 · Urfaspor Ölüm Kalım Maçına Çıkıyor

04.05.2021 06:47 · GRUBUMUZDA ŞİKE İDDALARI!

03.05.2021 04:49 · URFASPOR DÜŞMEKTEN KURTULDU

03.05.2021 04:41 · Urfaspor Küme Düşmekten Kurtuldu mu?

02.05.2021 07:05 · URFASPOR İÇİN KRİTİK GÜN

02.05.2021 06:32 · Taraftar İle Polis Arasında Arbede!

02.05.2021 00:47 · Şampiyonu Yendi Kümede Kaldı

23.04.2021 01:50 · 90+3'TE 3 ALTIN PUAN

16.04.2021 03:07 · URFASPOR PUANSIZ DÖNÜYOR

13.04.2021 10:48 · URFASPOR Kocaelispor'a Hazırlanıyor

08.04.2021 03:43 · URFASPOR PUANLA DÖNÜYOR

02.04.2021 08:12 · BİRİLERİ BİZİ DÜŞÜRMEK İSTİYOR

02.04.2021 08:03 · URFASPOR SON DAKİKADA YIKILDI

30.03.2021 06:39 · Urfa'lı Tarım İşçisi Dünya Şampiyonu

26.03.2021 08:02 · URFASPOR DİRENİYOR

19.03.2021 07:37 · URFASPOR 3 Puanı 3 Golle Aldı

11.03.2021 03:34 · URFASPOR Sahadan 3 Puanla Ayrıldı

03.03.2021 14:13 · HALİLİYE'de SPOR TESİSİ Yapılacak

02.03.2021 08:16 · 6'NCI HOCA GÖREVE BAŞLADI

01.03.2021 02:44 · URFASPOR 6'NCI HOCASIYLA ANLAŞTI!

25.02.2021 10:04 · ŞANLIURFASPOR PARAMPARÇA!..6-2

24.02.2021 04:35 · URFASPOR Bugün Trabzon'la Oynuyor

19.02.2021 07:50 · NİHAT ÇAKIR'ın Sağlık Durumu İyi

19.02.2021 01:59 · ŞANLIURFASPOR 3 İLERİ 1 GERİ!

14.02.2021 12:48 · URFASPOR MARAŞ'I 3 GOLLE VURDU

12.02.2021 07:58 · URFASPOR'A CEZA YAĞMURU!

09.02.2021 13:10 · BU EGOİZM BİTMELİ..

08.02.2021 04:32 · URFASPOR 90+2'DE VURDU

07.02.2021 07:37 · HALİLİYE İstanbul'dan Mutlu Dönüyor

31.01.2021 08:27 · HALİLİYE 3-0'LA GEÇTİ-Videolu

31.01.2021 02:43 · MARUF GÜNEŞ'TEN JEST

30.01.2021 08:33 · URFASPOR 3 Futbolcuyla Daha Anlaştı

29.01.2021 04:57 · TRANSFERDE SON GÜNLER

21.01.2021 06:42 · URFASPOR PFDK'YA SEVKEDİLDİ

18.01.2021 04:46 · URFASPOR YİNE GALİP GELEMEDİ

13.01.2021 07:23 · URFASPOR Eski Futbolcusunu Aldı

13.01.2021 04:03 · Urfaspor'un 5.nci Hocası Geldi



Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024