04 Mart 2015 11:22

KAPIYI KİM AÇACAK..?

Pazar günü Gap Arena Stadında oynanan Şanlıurfaspor-Osmanlıspor maçını takip etmek isteyen basın mensupları ,Gap Arena Stadına girmek istedi. Ancak basın tribününün kapısı kapalı olduğundan basın mensupları içeri girmek için saatlerce kapıda bekledi. Ne var ki kimse kapıyı açmadı. Uzun uğraşlardan sonra kapı maça 5 dakika kala açıldı.

Tabi bu rezalet dünyanın hiçbir yerinde yok sadece Şanlıurfa'da var .Basın tribününün kapısını açmayan kim, bunu biz çözemedik. Gençlikspor il müdürlüğümü ,yoksa stadı devir alan Şanlıurfaspor yönetimimi .Bu zihniyetle memleketin sporu nasıl gelişecek ?

Şanlıurfaspor nasıl süper lige çıkacak ?Basın kapısını açamayan zihniyetle mi şampiyon olacağız .Bazı bürokratlar sırtlarını bazı siyasilere dayayarak memlekete hizmet yerine zarar veriyorlar. Bu işler kaçak çay demleyip çiğköfte yemeyle olmaz beyler.

Bu memleketin sporu bir yere gelmez ve kalkınmaz .Bu konu ile ilgili sayın spor bakanımız GAP Arena Stadındaki başı boşluğa el atmalıdır diye düşünüyorum. Yoksa daha çok kapılar kapalı kalır basın mensupları dışarıda kalır.