CANPOLAT'A CAN SUYU

17 Mart 2019 17:22

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, her gittiği yerde, her ev toplantılarında ve Seçim Bürolarında vatandaşların kendisine gösterdiği sıcak ilgi ve sevgi, can suyu gibi geldi.  
AK aday Canpolat’a sevgi seli

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, her gittiği yerde, her ev toplantılarında ve Seçim Bürolarında vatandaşların kendisine gösterdiği sıcak ilgi ve sevgi, can suyu gibi geldi. AK Başkan adayı Canpolat, kendisine gösterilen sevgi ve ilginin çalışma şevkini ve kazanma umudunu arttırdığını söyledi.

AK Partiye ve AK adaylarımıza destek istedik

“Şanlıurfa Gıda Toptancılar Dernek Başkanı Mehmet Emin Demirel’i ziyaret ederek, hasbihal ettik. Sorunlarını ve taleplerini dinledik” diyen Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “31 Mart Yerel Seçim çalışmalarımız kapsamında ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Mart yerel seçimlerin önemini anlatarak 31. ttikdevam e eKısas kırsal mahallemizde ev ziyaretlerimizbir da vatandaşlarımızlaYeşilurfa konutlarındaki Sağ olsunlar destek sözü verdiler. desteklerini istedik.araya geldik. Onlarla da hoş sohbet fikir alış verişinde bulunduk. Yerel seçimlerde AK Partiye ve AK adaylarımıza destek istedik. Yine ziyaret ettik. ei dYeşilyurt mahallemizde Öztürk ailesin.dedi” zesteklerinden dolayı teşekkür ederiD

Seçim ofisinde hemşehrilerimizleyiz

Gecenin sonlarına doğru Seçim Bürolarını ziyaret ettiklerini belirten AK aday Canpolat, “Süleymaniye mahallemizdeki seçim ofisinde hemşehrilerimizle bir aradayız. Bizlere gösterdikleri sevgi çalışma şevkimizi arttırıyor. Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart seçimlerinin galibi AK parti ve AK adaylar olacaktır” diye konuştu.