CANPOLAT'a Destek Çığ Gibi

15 Mart 2019 06:40

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat’a destek çığ gibi büyüyor. 
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat’a destek çığ gibi büyüyor.

Hemşehrilerimizin misafirperverliği için teşekkür

31 Mart yerel seçimler için gece gündüz demeden ilçenin en ücra köşesine kadar giderek seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Haliliye ilçe Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Son ana kadar durmak yok, yola devam. Şimdi de Şeyh Çoban kırsal mahallemizdeyiz. Ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Gönül Belediyeciliği projelerimizi hazırladık. Haliliye'mize ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun. Her gittiğimiz yerde hem kendimizi, hem yapacaklarımızı anlatıyoruz, vatandaşlarımızın varsa önerilerini de dinliyor ve not alıyoruz. Haliliye için elimizden geleni esirgemeyeceğiz. Hemşehrilerimizin misafirperverliği, sevgi ve teveccühleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun

Daha sonra, beraberinde AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ile birlikte, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Şanlıurfa Tabip Odası’nı ziyaret ederek, Doktorlar ve Sağlık personellerinin 14 Mart Tıp Bayramı‘nı kutladıklarını belirten AK Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Sohbet tadında sıkıntılarını dinleyerek, çözüm yollarını ve yapacağımız hizmetleri anlattık. Gece-gündüz, meşakkatli mesleklerini insan onuruna yakışır şekilde, verilen görevleri zamanında ve tam olarak yerine getirmeye çalışan, sağlık hizmetlerinin ülkemizde ve şehrimizde en üst seviyeye çıkarılması için insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan başta Doktorlarımız olmak üzere ve bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun” diyerek her zaman Sağlık çalışanlarının ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacaklarını belirtti.

İyilik her zaman her yerde

AK Başkan adayı Canpolat, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ile birlikte İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa Temsilciliği’ni beraber ziyaret edip, sıkıntılarını dinlediklerini, bu manevi mekânın kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiklerini söyledi.

‘Tevazu, samimiyet ve gayretle’ zafere ulaşacağız

“Önce Millet, Önce Memleket” diyerek çıktıkları kutlu yolda gönüllere girmeye devam ettiklerini belirten, AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Hemşehrilerimizin inancı gösteriyor ki; ‘tevazu, samimiyet ve gayretle’, 31 Mart Yerel Seçimlerinde inşallah, AK Partimiz Haliliye’mizde zafere ulaşacaktır” diye konuştu.