Kaza Sonrası Kavga Ve 3 Ölü!

10 Mart 2019 01:27

Olay Şalıurfa'da meydana geldi. 
Siverek'te 2 otomobilin çarpışması sonucu hasar meydana geldi. Kaza yapan taraflar kavga ederken otomobil çarptı...3 kişi öldü 5 kişi yaralandı.


Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Erkonağı kırsal mahallesinde akşam saatlerinde ilginç bir olay meydana geldi. İlçeden Erkonağı kırsal mahallesine doğru ilerleyen Mehmet Eyyüp Karınca yönetimindeki 63 ED 250 plakalı otomobil ile Vahit Boncuk yönetimindeki 63 YA 5795 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Maddi hasarlı kazada otomobillerinden inen taraflar tartışmaya başladı. Bu sırada İbrahim Ç. yönetimindeki 63 RA 978 plakalı otomobil yolda tartışanların arasına daldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalelere rağmen Sakine Karınca’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Mehmet Emin, Remziye, Mehmet Eyyüp ve Melek Nur Karınca, Mesut Boncuk, Mehmet Ali Almas ve Vahit Boncuk isimli yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine götürüldü.

Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Eyyüp Karınca ve Vahit Boncuk doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kazada yaşamını yitiren 3 kişinin cenazeleri otopsi için hastane morguna konulurken, ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Mehmet Emin Karınca ise kent merkezindeki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken sürücü İbrahim Ç. gözaltına alındı
AJANS URFA