3 Kişinin Katil Zanlısı Yakalandı

16 Şubat 2019 17:08

Şanlıurfa'da dün meydana gelen ve iki kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı kavganın ardından kaçan Seyid Ahmet Aslan, saklandığı evde jandarma tarafından yakalandı. 
Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde dün meydana gelen ve iki kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı kavganın ardından kaçan Seyid Ahmet Aslan, saklandığı evde jandarma tarafından yakalandı.


Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi Karabaş Mahallesinde dün meydana gelen olayda, amca çocukları kavga etmiş ve 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayda tartıştığı amcası ve aynı zamanda kayınpederi olan Hacı Ömer Aslan'ın evine giden 27 yaşındaki Seyid Ahmet Aslan, burada belinden çıkardığı tabancayla Hacı Ömer Aslan ve 3 oğluna ateş açtı.

Yaşanan olayın ardından 40 yaşındaki Ömer Aslan olay yerinde hayatını kaybederken, Hacı Ömer Aslan ile diğer oğulları Mehmet Aslan ve Kadir Aslan hastaneye kaldırılmıştı. Mehmet Aslan da burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmişti.







Olaydan sonra kaçan Seyid Ahmet Aslan, sabaha karşı jandarma ekipleri tarafından, gizlendiği evde yakalanarak, gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığında sorgulanmasına başlanan Aslan'ın öldürdüğü Ömer ve Mehmet Aslan kardeşlerin cenazeleri ise otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

AJANS URFA