AK Parti'li Adaylar Karşı Karşıya!

31 Ocak 2019 12:00

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli... 
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve partililer Karaköprü Gençlik merkezini ziyaret ederek gençler ve çocuklarla buluştu.


Burada Beyazgül, Baydilli ve gençler arasında yapılan bilek güreşi de keyifli anlara neden oldu.
31 Martta yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden AK Parti’de İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Gençlik kolları Başkanı Salih Saraç ve üyeleri Karaköprü Gençlik Merkezini ziyaret etti.




Burada Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Metin Baydilli ve gençler bilek güreşinde karşı karşıya geldi. Yapılan bilek güreşi müsabakaları eğlenceli anlara sebep olurken, Beyazgül'ün oldukça başarılı olduğu dikkatlerden kaçmadı.



Ziyaretle ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı ve seçimde yeniden aday gösterilen Metin Baydilli ile AK Parti Gençlik kolları Başkanı Salih Saraç ve üyeleri Karaköprü Gençlik merkezini ziyaret ederek gençlerimiz ve çocuklarımızla çeşitli oyunlar oynayıp sohbet ettik” dedi.


Yıldız, Aksoy, Beyazgül, Baydilli ve Saraç Karaköprü Gençlik Merkezinde çocuklarla satranç ve masa tenisi de oynayıp sohbet etti.

URFAPRESS.NET