URFASPOR PENDİK'İ AĞIRLIYOR

21 Ekim 2018 05:00

Şanlıurfaspor,bugün 11 Nisan GAP Stadyumu'nda Pendikspor'la karşılaşacak. 
Urfaspor bugün karşılaşacağı Pendik maçında avantajlı taraf olarak görünse de, takımlarda puanlar eşit durumda. Eşitliği bozan taraf olmak isteyen sarı-yeşilli takım, galibiyet alarak adını üst sırlara yazdırmak istiyor.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 9. haftasında Pendikspor'u konuk edecek.


Kulüpte sık sık gündeme gelen sorunlar nedeniyle, son 3 lig maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak istenilen sonucu veremeyen Urfaspor, galibiyet alarak adını üst sıralara yazdırmak istiyor.


"KARŞILAŞMA HAKEMLERİ BELLİ OLDU"


Sarı-yeşilli takımın, İstanbul temsilcisi Pendik ile bugün 11 Nisan Stadyumunda 19.00'da karşılaşacağı maçı Onur Bingöl yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğini ise Murta Tuğberk Curbay ve Muratcan Ilgaz yapacak.


"AVANTAJ URFA'DA"

Geçtiğimiz sezonlarda 7 keş karşı karşıya gelen iki takımda, Urfa avantajı alan taraf oldu. 7 karşılaşmanın 2'si beraberlikle sonuçlanırken, 1 karşılaşmada Pendik, kalan 4 karşılaşmada ise Urfa galip geldi.


"PUANLAR EŞİT"
2018-2019 sezonunda ise her iki takımda şartlar eşit görünüyor. Ligde 8 hafta geride kalırken, iki takımda aldıkları 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonuçlarıyla 14 puanda yer alıyor. 4 puanlık averaj farkı ile Pendik 5.sırada yer alırken, Urfa temsilcisi 6.sıradan takip ediyor.



Özlem DİKMEN/AJANS URFA