Başkan ÇİFTÇİ İBO'ya Seslendi

11 Ekim 2018 14:28

Başkan Çiftçi,kendisine yüklenen İbrahim Tatlıses'e seslendi:"GEL URFA'YI VE YAPTIKLARIMIZI GÖR"..İşte haberin ayrıntıları.. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfalı Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses'i Büyükşehir Belediyesinin son yıllarda yaptığı çalışmaları görmek üzere kente davet etti.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bugün düzenlediği basın toplantısında, Kaşmer Dağı'nın imara açılmasını eleştiren Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses'e de cevap verdi. İbrahim Tatlıses'in gerçekten Şanlıurfa'nın tanıtımında emeği geçen bir insan olduğunu belirten Başkan Çiftçi, "Ama bu konuda bir yanlışı var.


İbrahim ağabeyim, Dağ Eteğinde yer aldığını ve orayı geliştirmediğimizi söylüyor. ‘Hayırdır bu dağı niye imara açıyorsun’ diyor. Buranın da Kaşmer olduğunu yeni öğrendim. Kendisi doğru konuşuyor. Ama İbrahim ağabeye sesleniyorum. Urfa’ya gel! Dağ Eteğini geliştiren, oraya çelik köprüler yerleştiren bu kadrodur. Oranın yollarını yapan bu kadrodur. Gel önce bir gör.

Seni Büyükşehir Belediyesi olarak memleketine davet ediyorum. Gel gör eğer yine de bir şey söylersen boynum kıldan ince. 5-6 yıldır gelmiyorsun, Urfa eski Urfa değildir" dedi. Tatlıses ne demişti? İbrahim Tatlıses, Kaşmer Dağı'nın imara açılmasını şu sözlerle eleştirmişti; "10 yıl önce dağ eteğinde iki parsel yer almıştım. 10 yıl geçmesine rağmen ne altyapı ne de üst yapı getirilmedi, getirilmesinde derdim kendi yerim değil ama Başkan Nihat Çiftçi Kaşmer Dağı’na imar götürüyor. Urfa’da gelişim yok, kentleşme yok, ilerleme yok... Birileri bunlara dur demeli yoksa Urfalıların soracağı hesap ağır olur. Yazık memleketim Urfa’m emin ellerde değil... Urfa deyimiyle böyle kaşmer bir projeye ne gerek vardı.."


URFASTAR