ORHAN ŞAHİN'DEN AÇIKLAMALAR

16 Ağustos 2018 01:46

ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin yazılı bir açıklama yaptı. 
ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, son dönemde dolarda yaşanan yükseliş nedeniyle yaptığı açıklamada, “Ülkemize yönelik ekonomik saldırıları şiddetle kınıyor, hükümetimize güveniyoruz” dedi.


Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi Başkanı Orhan Şahin, yaptığı açıklamada son günlerde Türkiye’ye karşı saldırıların olduğunu belirterek, ülkenin ve milletin daha da güçleneceğini, dış güçlerin amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

Türkiye'yi birçok defa farklı senaryolarla dize getirmeye çalışan güçlerin, son olarak ekonomik savaş başlattığına dikkat çeken Şahin, döviz kuru ile başlatılan saldırılara en iyi cevabı yine milletin vereceğini söyledi. Milletin bu saldırılara karşı daha da kenetleneceğini ve dış güçlerin hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını kaydeden Şahin, “Her türlü terör örgütleri aracılığıyla ülkemizi hedef alanların ekonomik saldırıları da, bugüne kadar olduğu gibi geri püskürtülecektir. Türkiye Cumhuriyeti, bugüne kadar kendisini ispatlamış büyük bir devlettir. Devletimiz her türlü önlemi alarak bu saldırıyı da atlatacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

Döviz kuru üzerinden başlatılan ekonomik saldırılara karşı, milletin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemine işaret eden Şahin, “Türk lirası kullanarak, yerli malı tüketeceğiz” dedi.

URFAPRESS.NET