Milletvekili AÇANAL İlçelerdeydi

08 Ağustos 2018 07:00

Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Şanlıurfa’daki temaslarını sürdürüyor. Bozova ve Halfeti ilçesine adeta çıkarma yapan Milletvekili Açanal, ilçe teşkilatlarıyla görüşerek ilçenin çözüm bekleyen sorunlarına ilişkin önemli toplantılar yaptı. 
Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Şanlıurfa’daki temaslarını sürdürüyor. Bozova ve Halfeti ilçesine adeta çıkarma yapan Milletvekili Açanal, ilçe teşkilatlarıyla görüşerek ilçenin çözüm bekleyen sorunlarına ilişkin önemli toplantılar yaptı.

AÇANAL MİLLETVEKİLİ ADAYI FATİH AKSOY’U UNUTMADI

AK Parti Milletvekili Adayı Bozova İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Fatih Aksoy’u İlçe Devlet Hastanesinde ziyaret eden Açanal, Bozova ilçesi için yapılacak tüm projelerde ortak akılla hareket edeceklerini söyledi.

BOZOVALILAR AÇANAL’I BAĞRINA BASTI

İlk olarak Bozova İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Açanal’ı İlçe Başkan Vekili Abdülkadir Aslan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Özellikle kadın kolları üyelerinin büyük ilgisi ile karşılanan Milletvekili Açanal burada bayanların sorunlarını dinledi bizzat not aldı.

Milletvekili Açanal, burada yaptığı konuşmada milletvekili olduktan sonra Ankara’da yürütülen çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarına bilgilendirme yaptı.

Ankara’da Şanlıurfa’nın sorunlarıyla mesai yaptıklarını altını çizen Açanal, Ankara’da meclisteki çalışmaları özetledi ve diğer milletvekilleriyle koordineli bir şekilde sorunlara çözüm önerileri aradıklarını belirtti.

AÇANAL’DAN BOZOVA KAYMAKAMI GÖKER’E ZİYARET

Milletvekili Zemzem Gülender Açanal Bozova Kaymakamı, Belediye Başkan Vekili Zekariya Göker’i makamında ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

Başkan Vekili Göker’i yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik eden Milletvekili Açanal ve beraberindekiler Bozova ilçe temaslarının ardından Halfeti’ye hareket etti.

AÇANAL’DAN HALFETİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Bozova’daki temaslarının ardından Halfeti’ye giden Açanal ve beraberindekiler ilk olarak Halfeti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Canan Onur Seyyar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Açanal burada da ilçe sorunlarına ilişkin bir toplantı yaptı.

Ziyaret anısına Milletvekili Açanal’a hediye takdim eden Halfeti İlçe Başkanı Canan Onur Seyyar Açanal’a teşekkür etti.

AÇANAL’DAN HALFETİ KAYMAKAMI ALBAYRAK’A ZİYARET

Milletvekili Zemzem Gülender Açanal Halfeti Kaymakamı, Belediye Başkan Vekili Şeref Albayrak’ı makamında ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Başkan Vekili Albayrak ‘ı yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik eden Milletvekili Açanal Eski Halfetiye geçti.

Eski Halfeti de Kaymakamlık bünyesinde hizmet veren HEM’de bayanların el emeği göz nuru eserleri inceleyen Milletvekili Açanal hem bölge kadınlarını hem de kendilerine destek veren Kaymakam Albayrak’ı kutladı.

Ali ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET