Urfa'da Baz İstasyonu Tehlikesi

31 Temmuz 2018 00:56

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir baz istasyonu, rüzgarın etkisine dayanamayarak devrilmişti. Yoğun insan trafiğinin olduğu caddeye düşen istasyon, şans eseri kimseyi yaralamazken... 
Geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarında bulunan bir baz istasyonu, rüzgarın etkisine dayanamayarak devrilmişti.

İstasyon şans eseri insanların üzerine düşmezken, sağlığa zararlı olduğu iddia edilen ve kentin çoğu noktasında bulunan baz istasyonları rüzgarların etkisiyle vatandaşlar için tehlike arz ediyor.


Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir baz istasyonu, rüzgarın etkisine dayanamayarak devrilmişti. Yoğun insan trafiğinin olduğu caddeye düşen istasyon, şans eseri kimseyi yaralamazken, vatandaşlar büyük bir korku yaşamıştı.



Kazanın ardından itfaiye ekipleri istasyona müdahale ederken, yaşanan bu olay akıllara yeni kazaların yaşanabileceği olasılığını getirdi.



Kentin birçok noktasında evlerin çatısı üzerine kurulan baz istasyonlarının insan sağlığını tehdit ettiği sürekli gündemdeki yerini korurken, rüzgarlarla birlikte devrilmesi muhtemel istasyonlar da insanları tedirgin ediyor.



Şanlıurfa'nın dört bir yanında çatılarda bulunan ve birçoğu baca gibi kamufle edilen istasyonlarla ilgili olarak çekincelerini dile getiren vatandaşlar, istasyonların hem insan sağlığını tehdit ettiğini hem de devrilme tehlikesi bulunduğunu kaydetti.



AJANS URFA