KARAKAŞ:BİZ BİR BÜTÜNÜZ

23 Temmuz 2018 00:10

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Reşit Karakaş Şanlıurfaspor tribün liderleriyle biraraya geldi. 
Şanlıurfaspor 2. Başkanı Reşit Karakaş Şanlıurfaspor tribün liderleriyle biraraya geldi.

2.Eylül'de start alacak olan TFF2.Lig takımlarından Şanlıurfaspor 2. Başkanı Reşit Karakaş Şanlıurfaspor tribün liderleri Ali Çiçek,İsmail Arslan ve Kerim Aktosun ile biraraya gelerek şampiyonluk yolunda neler yapılabileceğini görüştü.

Geçtiğimiz sezona kadar ayrı ayrı hareket eden taraftar grupları önceki gün yeni bir karar alarak bundan sonra tribünlerde birlikte hareket etme kararı almıştı.

Şanlıurfaspor 2.Başkanı Reşit Karakaş,Çiçek,Arslan ve Aktosun'la kendi ofisinde bir araya geldi.

Görüşmeden sonra bir açıklama yapan Reşit Karakaş şunları söyledi:Bu sezon,her zamanki gibi şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Şanlıurfaspor'umuzun olmazsa olmazlarının en başında gelen ,12. adamı taraftarlarımızdır.Şehri havaya girmesi,tribünlerde büyük bir heyecan yaratılması,takımın havaya girmesi şampiyonluğun en önemli ayaklarından biridir.Bu yüzden taraftar gruplarının daha çok çalışması gerekiyor.Biz Şanlıurfaspor yönetimi olarak tabiki onlara gereken desteği vereceğiz.Onların da Şanlıurfaspor'a büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.Kentin dinamikleri birleştiği zaman biz yönetim olarak zaten elimizi taşın altına koyup çalışmaya başlamışız,bu birliktelik devam edecek,Şanlıurfaspor sezon sonunda amacına ulaşacaktır.Dedi.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Reşit Karakaş:Taraftarlarımızla biz bir bütünüz,diyerek Şanlıurfa halkını Şanlıurfaspor'a destek olmaya çağırdı.

Berk ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.NET