Urfaspor Benhur'a İmza Attırdı

30 Haziran 2018 14:23

3.Lig takımlarından Bayrampaşaspor’un futbolcusu Benhur Keser, 220 bin tl karşılığında TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’a 3 yıllık imza attı. 
3.Lig takımlarından Bayrampaşaspor’un futbolcusu Benhur Keser, TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’a 220 bin tl karşılığında 3 yıllık imza attı.


Bayrampaşaspor forması altında 35 maçta 12 gol atan Benhur Keser, yeşil-kırmızılı takımın en golcü ismi ünvanını da elinde bulunduruyordu.

BENHUR’DAN MESAJ VAR!
21 yaşındaki futbolcu dün sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajla transferi doğruladı. Benhur Keser mesajında, “2 sezondur formasını terlettiğim BAYRAMPAŞASPOR Kulübünden ayrılmış bulunmaktayım. Futbol hayatımın dönüm noktası olan, şampiyonluk yaşadığım AİLEMDEN mutlu ve buruk duygularla ayrılıyorum. Başta kulüp başkanım Yalçın Sırakaya olmak üzere yöneticilerimize, hocalarıma, kulüp personelime ve en değerli olan TAKIM ARKADAŞLARIMA ve yanımda olan büyük BAYRAMPAŞASPOR taraftarına iyi günde kötü günde yanımda olan aileme, dostlarıma teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.” ifadelerine yer verdi.

SIRAKAYA: FUTBOLCUMUZA İMZA ATTIRILDI!
Benhur Keser’in takımdan ayrılıp, Şanlıurfaspor ile anlaşması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayrampaşaspor Kulübü Başkanı Yalçın Sırakaya ise, sözleşmesi biten genç futbolcunun kendileriyle görüşmeden Şanlıurfaspor’a imza attığını açıkladı. Başkan Sırakaya, “Benhur Keser transferi ile ilgili transfer görüşmeleri sona ermeden Şanlıurfaspor futbolcumuza imza attırmıştır. Konu, yönetim kurulu tarafından takip edilmektedir” bilgisini paylaştı.