AK Partinin Urfa Klibi Rekora DoğrU

18 Haziran 2018 02:07

AK Parti Şanlıurfa İL Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdurrahman Kırıkçı tarafından 24 Haziran genel seçimler öncesinde milletvekili adaylarının yer aldığı #VekilimSensin adlı seçim klibi hazırlandı. VİDEOLU 
Bu Klip Paylaşım Rekoru Kırıyor


URFAPRESS.NET
URFAPRESS.COM

AK Parti Şanlıurfa İL Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdurrahman Kırıkçı tarafından 24 Haziran genel seçimler öncesinde milletvekili adaylarının yer aldığı #VekilimSensin adlı seçim klibi hazırlandı.



Görev aldığı her seçim koordinasyon merkezi başkanlığını büyük bir başarı ile yöneten ve her kesimin takdirini kazanan İL SKM Başkanı Abrurrahman Kırıkçı bu defa da büyük bir süprize imza atarak yine farklılığını ortaya koydu. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde hazırlatmış olduğu #VekilimSensin klibi başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Milletvekilleri adayları tarafından da çok beğenildi.


İL SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın gizli bir şekilde hazırlattığı ve üzerinde özenle durduğu klip büyük bir ilgi gördü ve binlerce kişi tarafından paylaşıldı.



#Vekilimsen isimli Videoda vatandaşlar milletvekili adaylarına Türkçe, Kürtçe ve Arapça #VekilimSensin’’ mesajını verdi.