Toru'ya Destek Gittikçe Artıyor

14 Haziran 2018 11:28

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru’nun seçim bürosuna destek vermek için gelen çok sayıda kişinin yanı sıra siyasi isimler de Toru'ya destek vermek için seçim bürosuna geldi.  
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru’nun seçim bürosuna destek vermek için gelen çok sayıda kişinin yanı sıra siyasi isimler de Toru'ya destek vermek için seçim bürosuna geldi.


AK Parti Şanlıurfa İl Eski Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül isim tartışmalarına artık bir son verilmesini ve herkesin 23 Haziran seçimleri için çalışması gerektiğini söyledi.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru’nun seçim bürosuna destek için gelenler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Eski Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Eski Başkanı Abdurrahman Yetkin, AK Parti Milletvekili Aday Adaylarından Nusret Urmak, Mahmut Barut, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, mahalle sakinleri ve çok sayıda Toru sevenleri destek için bir araya geldi.


Burada ilk olarak destek açıklaması yapan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Nusret Urmak, İbrahim Toru’ya desteklerinin her zaman olacağını aktardı.


Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi İlhami Günbeği’de destek sözü vererek sahada da çalışarak AK Parti'nin oy çıtasının yükseltilmesi için herkesin destek vermesini istedi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise 24 Haziran seçimlerinde İbrahim Toru'nun mutlaka Meclis'e gitmesi gerektiğini söyledi.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı ve İl Eski Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, isimler üzerinden yapılan tartışmalara son vererek önemli olanın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinde büyük bir oy farkıyla sandıktan çıkmasının olduğunu söyledi.


AK Parti Şanlıurfa il Eski Başkanı Abdurrahman Yetkin’de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru’ya destek için geldiğini ifade ederek herkesin de destek vermesini istedi.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru ise her gece geç saatlere kadar seçim bürosuna gelerek kendisine destek olan herkese teşekkür ederek tüm gayelerinin Şanlıurfa'ya hizmet etmek olduğunu belirtti.