AÇANAL GENÇLERLE BULUŞTU

13 Haziran 2018 00:46

AK Parti Şanlıurfa 4. Sıra Milletvekili adayı Ecz.Gülender Açanal, 24 Haziran seçim çalışmalarını aralıksız, dur durak bilmeden yürütüyor.  
AK Parti Şanlıurfa 4. Sıra Milletvekili adayı Ecz. Zemzem Gülender Açanal, 24 Haziran seçim çalışmalarını aralıksız, dur durak bilmeden yürütüyor.

Gündüz il genelinde ev ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra STK ziyaretleri de yapan AK aday Açanal, gece ise Seçim bürosunda kendilerini ziyarete gelenlerle ilgileniyor.

Seçim bürosunda özellikle bayanların ağırlıklı olarak ziyaret ettiği Gülender Açanal Seçim Bürosu, zaman zaman partililer, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ve aile yakınları tarafından dolup taşıyor.

Her gittiği yerde Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye destek isteyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz. Zemzem Gülender Açanal, il merkezinde gerek Eczacı olması ve gerekse Şanlıurfa’nın yerlisi olması hesabıyla aşırı ilgi görüyor.

Seçilecek sırada olmasına rağmen 24 Haziran’a kadar durmadan çalışacağını belirten AK aday Ecz. Z.Gülender Açanal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği gibi; çalmadık kapı, sıkmadık el, ayak basmadık yer, kazanmadığımız gönül kalmayıncaya kadar ziyaretlerimizi, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiç bıkmadan usanmadan ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hatırlatarak, anlatarak 24 Haziran seçimlerinde mutlaka AK Partiye ve Cumhurbaşkanımıza oy vermelerini istiyoruz ve nedenlerini de açık ve net bir şekilde anlatıyoruz” dedi.