URFASPOR KONGRESİ ERTELENDİ

10 Haziran 2018 14:13

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Şanlıurfaspor’un yeni yönetimi belirlemek için düzenlediği kongre yeterli çoğunluk sağlamadığı için ertelendi.  
Şanlıurfaspor'un kongresinin yapılacağı salon boş kaldı..!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Şanlıurfaspor’un yeni yönetimi belirlemek için düzenlediği kongre yeterli çoğunluk sağlamadığı için ertelendi.

Daha önce 10 Haziran 2018 tarihinde yeni yönetimini belirleme kararı alan Şanlıurfaspor Yönetim Kurulunu gerçekleştirmek için toplandı. Ancak sarı yeşilli ekibin kongresi için yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongre 17 Haziran 2018’e ertelendi. Saat 11.00'de Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye çok az sayıda kişi katıldı. Havanın sıcak olması ve Ramazan ayına denk gelen kongrede yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongre 17 Haziran'a ertelendi.

Kongrenin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda yapılması fikri öne sürüldü ancak yer konusu henüz netleşmedi.

Bir konuşma yapan ve başkan adayı olan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim kongre ilgi gösterilmediğine dikkat çekerek "Üzücü bir tablo ile karşılaştık. Keşke yeterli çoğunluk sağlansaydı ve kongreyi bitirseydik. Transfer açısında daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Kongreyi bayramın 3'üncü günü tekrarlayacağız. Gelen herkese teşekkür ediyoruz. Şanlıurfaspor açısından bir daha ki kongrede aday sayı da fazla olur. Tüm aday olmak için Şanlıurfalıları da bekleriz. Güzel bir yarış olur" dedi.

Özlem ÇELİK/AJANS URFA