Gülender AÇANAL'dan Açıklamalar

04 Haziran 2018 09:00

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal seçim çalışmalarını dur durak bilmeden devam ediyor.  
Esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri, ev toplantıları, iftar sofraları, Tv programları derken sahura kadar Haliliye ilçesi Uçaksavar kavşağındaki seçim bürosunda hemşerileriyle buluşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal seçim çalışmalarını dur durak bilmeden devam ediyor.


Ramazan Ayına rağmen sabahın erken saatlerinde evinden çıkan ve ilk olarak esnaf veya STK ziyaretleri yaparak seçimlere hazırlık yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Z.Gülender Açanal her girdiği işyerinde ve her gittiği STK da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi için destek istiyor.


24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin asrın seçimi olduğunun altını çizen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Z.Gülender Açanal, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) önderliğinde Haliliye İlçe Başkanlığı teşkilatıyla günü dolu dolu geçirdiklerini belirterek yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.


“Hiç durmamasına adım adım Şanlıurfa’yı dolaşıyoruz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz, meslek odalarını ziyaret ediyoruz, esnafımızı ziyaret ediyoruz. Halkımızın çok büyük bir teveccühü olduğunu görüyoruz. Mahalle toplantıları yapıyoruz, mahalle toplantılarımız zaman zaman adeta mitinge dönüşüyor. Bu şekilde 24 Haziran’a kadar devam edeceğiz inşallah. Yer sofralarında çadırlarda iftarlarımızı yapıyoruz gençlerimizle kadınlarımızla sohbet ediyoruz. Ziyaretlerimizin ardından kendi seçim bürosuna gidiyoruz. Kadın vekil adayı olduğumuz için kadınlarla ve erkeklerle dolu. Orada da çok güzel izdiham yaşıyoruz. Gece geç vakitlere kadar sohbet ediyoruz. Dost akrabalar bizleri ziyaret ediyor yalnız bırakmıyor hepsine teşekkür ederim.