MHP'ye Büyük Katılım Gerçekleşti

01 Haziran 2018 04:00

Yaklaşan 24 Haziran erken genel seçimleri öncesi Şanlıurfada büyük bir sürpriz yapması beklenilen MHP Şanlıurfa Milletvekili adayları İbrahim Özyavuz ve Çağlar Yılmaz bugün... 


MHP Milletvekili adayları Siverek ilçesinde moral depoladılar. Yaklaşan 24 Haziran erken genel seçimleri öncesi Şanlıurfada büyük bir sürpriz yapması beklenilen MHP Şanlıurfa Milletvekili adayları İbrahim Özyavuz ve Çağlar Yılmaz bugün Siverek ilçesine adeta çıkarma yaptılar.



Dün akşam Konuklu Beldesinde ki büyük katılımdan sonra Siverek ilçesinde ismi açıklanmayan bazı aileler bugün MHP'ye katıldılar.



MHP’nin Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz ve Ömer Çağlar Yılmaz,İl Başkanı Mahmut Güneş,Siverek ilçe başkanı Mustafa Fettahlı ve gönüllü ülkücü genclerge birlikte tam kadro halinde Siverek ilçesinde seçmenle buluştu.
Siverek’te 4 seçim bürosunun açılışını yapan adaylar Ömer Çağlar Yılmaz ve İbrahim Özyavuz burada toplanan yüzlerce seçmene hitap ettiler.





SeçimBürosunun açılışında konuşan MHP Adayı Ömer Çağlar Yılmaz seçimlerden zaferle ayrılacaklarını ifade etti.,”Cumhur ittifakının Türkiye’nin geleceği açısından önemine dikkati çeken Yılmaz, “Ülkemiz ciddi bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz’da ele geçiremedikleri Türkiye’yi bugün iç ve dış mihraklar her yolu deneyerek köşeye sıkıştırmak istiyorlar, İnşallah milletimiz 24 Haziran’da bu hainlerle gereken cevabı verecektir. Adalet ve Kalkınma Partisi ile yapılan bu iş birliği, terörle mücadelenin karalılıkla sürdürülmesi, iç ve dış tehditlerin bertaraf edilerek, Türkiye’yi aydınlık yarınlara sağ salim ve güçlü şekilde taşımaya yöneliktir. İnanıyoruz ki, milletimiz vereceği destekle partimizin siyasetteki yol gösterici milli tavrının ve meclisteki etkinliğinin artmasına imkan sağlayacak, daha fazla söz sahibi olmasını temin edecektir. Cumhur İttifakının önü açık, Türkiye’nin geleceği aydınlıktır” şeklinde konuştu.

MHP Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz ve il Başkanı Mahmut Güneş seçim bürosunun açılışında birer konuşma yaptıktan sonra esnafı ziyaret ederek destek isterken aynı zamanda esnafın sorunlarını da dinlediler.Urfastar