BEYAZGÜL'den İlk Açıklama Geldi

26 Nisan 2018 09:43

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, görevinden istifa etmişti. Beyazgül istifasının ardından ilk açıklamasını yaptı.İşte o önemli açıklama: 
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, partisinden Milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti.


Beyazgül istifasının ardından açıklama yaparak helallik istedi.


24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için dün istifa eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den ilk açıklama geldi.

İstifasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onay ve tasvipleri ile istifa ettiğini belirten Beyazgül, helallik istedi.

Beyazgül, "Dün itibariyle Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın onay ve tasvipleri ile milletvekili adaylığı için İl başkanlığından istifa ettim. Cumhurbaşkanımıza,Teşkilat Başkan ve Yardımcımıza teşekkür ediyorum. Yine il başkanlığım sürecinde sandıklarda oy patlaması yapan ve muhteşem mitinglerle efsane yazan beni ve AK PARTİ'yi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Şanlıurfa'lı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum ve ayrıca helallık istiyorum" dedi.

AJANS URFA