Mutlu Urfaspor Maçını Değerlendirdi

22 Nisan 2018 21:00

İşadamı,Kanal Urfa Tv Spor Yorumcusu İsmail MUTLU,URFADASIN.COM'a özel açıklamalarda bulundu.VİDEOLU HABER 
İşadamı,Kanal Urfa Tv Spor Yorumcusu İsmail MUTLU,URFADASIN.COM'a özel açıklamalarda bulundu.



Şanlıurfa'nın tanınmış spor adamlarından İsmail Mutlu, pazar günü oynanacak kritik Gümüşhanespor maçı öncesi URFADASIN.COM'a konuştu.

22 Nisan Pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor ve Gümüşhanespor maçı öncesinde Şanlıurfa'nın tanınmış spor adamlarından İsmail Mutlu, maçın seyircisiz oynanması hakkında yorumlarda bulundu. Mutlu; açıklamasında şu ifadelere yer verdi:





"Özellikle Şanlıurfaspor'un 27. ve 28. haftadan sonra buralara kadar gelmesi gerçekten büyük bir başarıdır. Aşağı yukarı 5 yıldır, Şanlıurfaspor takımını takip ediyoruz. Bu kadar zor şartlarda buralarda olması, bizler için gurur verici bir durumdur. Maçın seyircisiz oynanması, Şanlıurfaspor için çok zor şartların oluşması demektir. Gerçektende seyircili oynamış olsaydık, 25-30 bin kişi gibi bir taraftar topluluğu ile Gümüşhanespor'u çok rahat şekilde yenerdik. Bu durum Şanlıurfaspor'un bir dezavantajıdır."

Maçın seyircisiz oynanması konusunda bir dezavantaj durumunda bahseden Mutlu, aynı zamanda Şanlıurfaspor için ortada bulunan avantajlı bir durumun varlığından da şu şekilde bahsetti;

"Bu durumun avantajı ise spor kamuoyu içinde bulunan bir spor adamı olarak söylüyorum ki, ilk defa Şanlıurfa'da; Sayın Valimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve diğer ilçe belediyelerimiz kulüple bütünleşip, tek bir kare yani tek bir tablo şeklinde bir görüntü oluşturdu ve bu da Urfaspor için gerçekten büyük bir avantajdır. Umuyorum ki Şanlıurfaspor, bu avantajı iyi bir sonuç yani iyi bir skor ile yakalar. "





Şanlıurfaspor'un Gümüşhanespor maçı ile ilgili avantaj ve dezavantajlarından bahseden İsmail Mutlu; açıklamasını bu şekilde tamamladı.

Kaynak:Urfadasın.com