Harran'la Akçakale de Tamam

16 Nisan 2018 05:48

AK Parti Akçakale ve Harran Kadın Kolları kongreleri gerçekleştirildi.  
BAŞKAN GÜVEN: ÖNCE MEMLEKETİMİZ, SONRA COĞRAFYAMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.

AK PARTİ HARRAN VE AKÇAKALE KADIN KOLLARI KONGRELERİ YAPILDI.

AK Parti Akçakale ve Harran Kadın Kolları kongreleri gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Hacer Tankuş Akçakale, Huriye Biter ise Harran AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına gerçekleştirilen kongre ile seçildi. Kongrelere AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Bahattin Yıldız, Cemil Çadak ve İbrahim Kaymaz katıldı.

‘’Harran’da kadınlarımızın refah seviyesi artacak’’

Harran’da Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti ilçe kadın kolları kongresinde konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Harran’ın Anayasa referandumunda yüzde 97’lik oy oranıyla Türkiye birincisi olmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, Harranlılara bir kez daha teşekkür etti. AK Parti hükümetleri dönemlerinde, Harran’da önemli hizmetlere imza atıldığını da belirten Güven ‘’Harran Şanlıurfa’mızın göz bebeği turizm merkezlerinden. Belediyemiz tarihin korunması, vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükselmesi için ciddi gayretler gösteriyor. Harran daha yaşanabilir bir hale geliyor. İlçemizde turizm hareketliliğinin artması için Kaymakamlığımız da önemli çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalardan bir tanesi de ilçede yapılması planlanan butik otel ve restoran projesidir. Projelerimizle turizm potansiyelimizin genişlemesinin yanı sıra kadınlarımızın da iş hayatına katılımları artacak, refah seviyeleri yükselecek ve geleceğe umutla bakacaklar’’ dedi.

Başkan Biter teşekkür etti.

AK Parti Harran Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter ise konuşmasında kongrelerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti. Biter ‘’Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra Harranlı kadınlarımızla iç içe olacak, sorunlarını dinleyecek, dertlerine derman olacağız. İl Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatçi Güven’in öncülüğünde yolumuza hizmet aşkı ile devam edeceğiz’’ dedi.

AK Parti Akçakale Kadın Kolları Kongresi ise Öğretmenler evinde gerçekleştirildi.

‘’Önce Urfa’mız sonra coğrafyamız için çalışacağız’’

Burada da bir konuşma yapan Başkan Güven, Akçakale’de yeni bir dönemin başladığını ifade etti. Akçakale’nin Suriye sınırına sıfır noktada olmasından dolayı öneminden de bahseden Güven, ilçede AK Kadınlar ile yeni sayfalar açacaklarını, bereketli toprakları nasıl emekleriyle ince ince işliyorlarsa yürekleri ile de ince ince işleteceklerini ifade etti. Gönüllere köprüler kuracaklarının da altını çizen Başkan Güven ‘’Bereketli topraklarda yaşayan bereket temsili ak kadınlarımız ile önce Şanlıurfa’mız sonra coğrafyamız için çalışacağız. ‘’ dedi.

AK Parti Akçakale Kadın Kolları Başkanı Hacer Tankuş’ta katılımcılara teşekkür etti.

Kongrede Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’da hazır bulundu.

Sedat ATİLLA-URFAPRESS.NET