Urfaspor'u Öldürmeye Çalışıyorlar!

13 Nisan 2018 01:00

Şampiyonlıuk yolunda avantaj sağlayan Urfaspor'un önünü kesmeye çalışan TFF'den ŞOK ve inanılmaz bir ceza geldi..! 
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor'a PFDK'dan 1 maç seyircisiz oynama ve toplamda 13 bin lira da para cezası verdi. Şanlıurfaspor aldığı bu ceza ile lider Gümüşhanespor ile evinde oynayacağı şampiyonluk yolundaki en kritik maça da seyirci desteğinden yoksun olarak çıkacak.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde 2. sırada yer alan Şanlıurfaspor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) şok bir ceza geldi. Şanlıurfaspor'a toplamda 13 bin lira para cezasının yanı sıra 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Önümüzdeki hafta Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı yeşilli ekip, aldığı bu ceza neticesinde GAP Stadyumu'nda oynanacak olan ve ligde şampiyonluğun kaderinin belirleneceği Gümüşhanespor maçına seyirci desteğinden yoksun çıkacak.

PFDK'dan yapılan açıklamada "ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 08.04.2018 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR- HACETTEPESPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.