Hürriyetçi Demokratlar Anıtkabir'de

20 Mart 2018 08:09

Hürriyetçi Demokratlar Platformu "Hürriyet ve Demokrasi" adlı Ankara toplantısı kapsamında güne Anıtkabir ziyareti ile başladı. 
Kurucuları arasında ,Şanlıurfa'lı Eski Bakan Necmettin Cevheri'nin Başdanışmanı Urfa'lı Yücel Öcal'ın da bulunduğu Hürriyetçi Demokratlar Platformu "Hürriyet ve Demokrasi" adlı Ankara toplantısı kapsamında güne Anıtkabir ziyareti ile başladı.


Genel Başkan Adnan Dağıstanlı ve başkanlık divanı üyeleri mozoleye çelenk koyduktan sonra saygı duruşunda bulundular ve şeref defterine,"Aziz Atam; Kurtuluştaki mücadeleniz, kuruluştaki gayretiniz ve bize ilelebet korumamıza bıraktığınız vatanımız için sana minnettarız. Önünüzde saygı ile eğiliyoruz." yazdılar.



"Hürriyet ve Demokrasi" adlı Ankara toplantısı yoğun bir katılımla Elit Palas Otelinde yapılan Hürriyetçi Demokratlar Platformu Genel Başkanı Adnan Dağıstanlı, "18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü münasebetiyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, saygı ile önlerinde eğiliyoruz" dedi.




"Biz dünkü siyasi ve bürokratik birikimlerini, bugün bu platforma ciro etmiş arkadaşlar olarak, siyaset yapmak istiyoruz, siyasi arayışlar içindeyiz. " diyen Dağıstanlı, "Parlamenter sistemden, başkanlık sistemine geçme evresinde ittifak yasası ile birlikte siyasi partilerden öte kişiler daha önemli hale geldi.



Hürriyetçi Demokratlar Platformu olarak düşüncelerimizi ve söylemlerimizi daha görünür kılma gayretinde olacağız. Hakkari'den Edirne'ye, Ardahan'dan Muğla'ya, Sinop'tan Hatay'a; dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan insan gibi yaşanacak bir ülke, bir Türkiye arzuluyor ve istiyoruz" dedi.