Karaköprü'de Faciadan Dönüldü

20 Mart 2018 04:01

Şanlıurfa'da meydana gelen kazada faciadan dönüldü..Karaköprü'de meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri kaldırıma çıkarken, diğer aracın ise LGP tankı 100 metre ileriye fırladı.  
Karaköprü'de meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri kaldırıma çıkarken, diğer aracın ise LGP tankı 100 metre ileriye fırladı.


Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi, Yeşiloğlu Bulvarında dün meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Nar Kavşağındaki kazada çarpışmanın etkisiyle iki araçta büyük maddi hasar meydana geldi. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç kaldırıma çıkarken, diğer aracın ise LGP tankı yerinden fırlayarak 100 metre ileriye uçtu.

Yaşanan kaza sonrasında vatandaşlar hemen yardıma koşarken, olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Kavşağa gelen itfaiye ekipleri, tüpe müdahale ederken, sağlık ekipleri de araçlarda bulunanlara müdahalede bulundu. Kazada ölen olmazken, ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücülerden biri ise hafif yaralandı. Araçların her ikisinde de büyük maddi hasar meydana geldi.


VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ
Öte yandan yaşanan kaza sonrası olanları kaydeden bir vatandaş, Nar Kavşağında sürekli bu tür kazaların yaşandığını belirterek, ışıkların yetersiz geldiğini ve yetkililerden çözüm beklediklerini dile getirdi.

AJANS URFA