ÖNEN ÇİN'E DAVET ETTİ

21 Ocak 2018 00:09

Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen, diplomatik temaslarını sürdürürken, Türk girişimcileri ve iş adamlarımıza... 
Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen, diplomatik temaslarını sürdürürken, Türk girişimcileri ve iş adamlarımıza da her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.


Diplomatik temaslarını sürdürmeye devam eden Pekin Büyükelçisi A.Emin Önen, Rusya Federasyonu’nun Pekin Büyükelçisi Andrey Denisov ile bir çalışma yemeğinde bir araya geldi. İki ülke ilişkilerini ele aldıklarını, UNDP Çin Temsilcisi Nicholas Rosellini ile görüştüğünü, sonrasında Yunanistan’ın Çin Büyükelçisi Leonidas Rokanas ve Arjantin’in Çin Büyükelçisi Diego Ramiro Guelar’a bir nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Önen, diplomatik temaslar çerçevesinde ülkeler arasındaki işbirliği nasıl daha da arttırabileceklerini, neler yapılabiliri konuştuklarını, karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını dile getirdi.


Çin’le iş yapmak isteyen bütün girişimcilerimizin her zaman yanındayız
Diplomatik temaslarını sürdürürken, Türk girişimcileri ve iş adamlarına da her zaman kapılarının açık olduğunu belirten Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Önen, “Pekin’de diplomatik temaslarımız yoğun ama Türk girişimcileri ve iş adamlarımıza da her zaman kapımız açık. Dün Denizbank, bugün ise BEKO’nun üst düzey yöneticilerini Büyükelçiliğimizde misafir ettik. Elimizden gelen gayreti, desteği esirgemiyoruz. Çin’le iş yapmak isteyen bütün girişimcilerimizin her zaman yanındayız” dedi.